14 MAYIS’IN GALİBİ MHP OLACAK

Akpınar; “Kırşehirliler gür sesi olarak Kırşehir’i TBMM’de güçlü bir şekilde temsil etmek için siz vatandaşlarımızın 14 Mayıs’ta vereceği oy desteğine talibiz.”

10.05.2023
639
A+
A-

MHP DURMAK YOK..! EN AZ BİR MİLLETVEKİLİ BİZİM DİYOR…

Arif Kılıç; “Kırşehir MHP Milletvekilinin temsil etmesini onaylayarak, bizi meclise taşıyacaktır…”

Akpınar; “Kırşehirliler gür sesi olarak Kırşehir’i TBMM’de güçlü bir şekilde temsil etmek için siz vatandaşlarımızın 14 Mayıs’ta vereceği oy desteğine talibiz.”

Türkiye 14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimine kilitlenmiş durumda iken Kırşehir’de de seçim çalışmaları son dönemeçte iyice hızlandı.

Kırşehir’de ilk adayını açıklayan ve seçim çalışmalarına ilk başlayan parti olan Milliyetçi Hareket Partisi, il genelinde halkın büyük ilgi ve teveccühünü kazanmış durumda.

MHP İl Başkanı Arif Kılıç, İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları ile Teşkilat Üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında gittikleri köy, kasaba ve ilçelerdeki vatandaşların gönlünü kazanarak destek sözü alan MHP Milletvekili Adayları Avukat Ali Aydın Akpınar ve Mehmet Ay, 14 Mayıs’ta seçimin galibi olmak için çalışmaya devam ediyorlar.

TBMM’de Kırşehir’in ve Kırşehirlilerin sesi olacaklarının sözünü veren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili 1. Sıra Adayı Kamanlı hemşerimiz Avukat Ali Aydın Akpınar, güler yüzü, mütevazılığı ve halkın içinden biri olarak gittiği her yerde vatandaşın gönlünde yer etmeye devam ediyor.

GAYRET BİZDEN TAKDİR ALLAH’TAN

Yoğun seçim çalışmaları kapsamında destek sözü veren ve kendilerine güvenen tüm Kırşehirli hemşerilerine teşekkür eden Avukat Akpınar, gazetemize yaptığı açıklamasında; “Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Köylümüzün, esnafımızın, işçimizin, öğrencimizin, üreticimizin, işsizimizin velhasıl halkımızın ve Kırşehir’imizin sorunlarını biliyoruz ve MHP olarak çözümü konusunda iddialıyız. Gayret bizden takdir Allah’tandır.”

ÇÖZÜM MHP

“MHP olarak; vatanımıza, milletimize, ülkemize ve Kırşehir’imize hizmet adına bu yola çıktık. MHP’nin olduğu yerde güven vardır. Milli Devlet Güçlü Türkiye sloganıyla durmaksızın hemşerilerimizle kucaklaşmaya devam edeceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Olimpiyat Şampiyonu Halterci Halil Mutlu Kaman’da

Kırşehirliler gür sesi olarak Kırşehir’i TBMM’de güçlü bir şekilde temsil etmek için siz vatandaşlarımızın 14 Mayıs’ta vereceği oy desteğine talibiz. Çözüm MHP’dir.

Bizler, halkımızın her zamanın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Kırşehir 3 Hilal’e vekil vererek tam destek verecek. Buna inancımız tamdır. Bu seçimler hilal ile hac mücadelesidir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve gelişmesini sağlamlaştırmak için önemli. Dış mihraklarla yol yürüyen, terör seviciler ile yan yana olup beraber değiliz hikâyeleri anlatanlara halkımız sandıkta gereken cevabı verecektir. Bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy Milliyetçi Hareket Partisi’ne,” diyerek Kırşehir halkından destek istediğini yeniledi.

KIRŞEHİR DOĞRU KARARI VERECEK

MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç ise, “Cumhur ittifakının bir parçası olan Milliyetçi Hareket Partisinde Cumhurbaşkanlığı oylarımızı Recep Tayip Erdoğan’a, milletvekili oylarımızı ise Milliyetçi Hareket Partisindeki adaylarımıza istiyoruz. Gidiyoruz, gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın sorunlarını, varsa çözüm önerilerini alıyoruz. 14 Mayıs tarihinde Kırşehir gereğini yapacak, Kırşehir’de MHP’li bir milletvekilinin temsil etmesini de onaylayacak, bizi meclise taşıyacaktır. MHP demek Türkiye demek, MHP demek güven demek,” dedi.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.