2022 Bütçesi 80 Milyon TL

Meclis Toplantısında şehir içi dolmuş fiyatları yeniden güncellendi.

10.11.2021
682
A+
A-

Meclis Toplantısında şehir içi dolmuş fiyatları yeniden güncellendi.

Kaman Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesinin belirlendiği Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 4 Kasım Perşembe günü Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Necati Çolak’ın başkanlığında gerçekleştirilen Kasım Ayı Meclis Toplantısında gündem de yer alan 4 madde görüşülerek karara bağlandı.

İlk maddede yer alan Plan Tadilatları konusunda, Cuma Mahallesi Yenihayat Ortaokulu arakasında bulunan 3275 Ada 6, 7, 8 ve 9’uncu parsellerde daha önce gerçekleştirilen plan tadilatı iptal edildi. Cuma Mahallesi Mezarlık karşısında yapılan tadilatın görüşülmesi ise gelecek aya bırakıldı.

ARSA KAZANDIRILMASI

Gündemin ikinci maddesinde yer alan İmar Planı Yapılması konusunda ise geçtiğimiz yılsonunda Başkan Çolak’ın belediyeye arsa kazandırmak için hazırladığı proje kapsamında bu yıl Eylül Ayında Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile onaylanan ve Maliye Hazinesine ait mera vasfındaki Hacıpınar Mahallesi, Darıözü Mahallesi ve Müderris Mahallesi’ndeki toplam 612 Bin 885 metrekare arsa üzerinde İmar Planı yapılması kararı onaylandı.

BÜTÇE 80 MİLYON

Gündemin 3’üncü maddesinde yer alan 2022 yılı Hazırlık Bütçesi de görüşülerek onaylandı. Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından Meclis Üyelerine yapılan bilgilendirmenin ardından Kaman Belediyesinin öngörülen 2022 bütçesi 80 Milyon Lira olarak kararlaştırıldı.

DOLMUŞ ZAMMI

Gündemin son maddesi olan Şehir İçi Yolcu Taşıma Ücretlerinin Belirlenmesi maddesi hakkında yapılan görüşme sonucunda ise şehir içi öğrenci 2,50 TL, şehir içi tam 3 TL, Müderris öğrenci 3 TL ve Müderris tam bilet fiyatı ise 4 TL olarak kararlaştırıldı. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  DEVA Partisi Kaman İlçe Başkanı Hüseyin Yaman oldu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.