2023 bütçesi 150 Milyon

Kaman Belediyesi’nin 2023 yılı tahmini bütçesinin onaylandığı Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 3 Kasım Perşembe günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

09.11.2022
472
A+
A-

Kaman Belediyesi’nin 2023 yılı tahmini bütçesinin onaylandığı Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 3 Kasım Perşembe günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Necati Çolak başkanlığında, kâtip üyeliğini Meclis Üyeleri Üçler Güzel ve Ümit Ayas’ın yaptığı Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısında gündeme alınan 3 madde ile 1 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

BÜTÇE 150 MİLYON

Gündemin ilk maddesi 2023 yılı hazırlık bütçesi konusunda Belediye Mali Hizmetler Müdürü Yalçın Budak tarafından Meclis Üyelerine bütçenin detayları anlatıldı. 80 Milyon Lira olarak belirlenen 2022 bütçesinin yapılan ek bütçe ile 100 Milyon Liraya çıkarıldığı hatırlatıldığı toplantıda, 2023 tahmini bütçesinin 150 Milyon Lira olarak hesaplandığı belirtildi. Yapılan oylama sonucu Kaman Belediyesinin 2023 yılı tahmini bütçesi 150 Milyon Lira olarak kabul edildi.

Gündemdeki diğer maddelerden, Kaman Belediyesi Personel Limited Şirketine arsa devri yapılması için gerekli resmi sürecin tamamlana bilmesi için gelecek toplantıya ertelenirken, bir diğer madde olan gurbetçi hemşerimizin cenaze nakil aracı olarak kullanılması şartıyla bağışlayacağı Mercedes Vito marka aracın resmi işlemlerinin tamamlanmasının beklenilmesi kararı alındı.

40 MİLYONLUK KREDİ YETKİSİ

Gündem dışı olarak ise Belediye Başkanı Necati Çolak’a kredi kullanımı için yetki verilmesi görüşüldü. Konuyla ilgili olarak Meclis Üyelerini bilgilendiren Başkan Çolak, asfalt çalışmaları için İller Bankasından 45 Milyon Liralık kredi kullanılması için bu yıl verilen yetkiye istinaden sadece 15 Milyon Lira kullanıldığını belirtti. 2023 yıllı içinde yine asfalt çalışmaları için ihtiyaç durumuna göre kullanılmak üzere 40 Milyon Liralık yetki talep eden Başkan Çolak’ın talebi oy çokluğu ile kabul edildi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Çolak’tan gazetemize nezaket ziyareti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.