30 yıllık rüya gerçekleşiyor

Bölge halkı tarafından yıllardır beklenen Hacıaraplı ve Merdeşe yolunun yapımına başlandı.

15.09.2021
1.191
A+
A-

Yazıyolu (Hacıaraplı) ve Bayramözü (Merdeşe) köylerimizin 30 yıldır beklediği asfalt çalışması başladı.

Kargınselimağa, Tatık ve Kargınyenice köylerini de yakından ilgilendiren yol çalışmalarını Merdeşe Köyü Muhtarı akın Bulanık ile birlikte yerinde inceleyen İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci; “Bölge halkımızın bir rüya olarak gördüğü, ilçemize vizyon katacak bir yatırımı daha hayata geçiriyoruz. Yaklaşık 8 kilometrelik bu bağlantı yolunu en kısa zamanda hemşerilerimizin hizmetine sunacağız,” dedi.

KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Seçildiği günden buyana köylerle irtibatını koparmadan halkla sürekli bir araya gelen İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci, köylerimizin talepleri ve eksiklikleri doğrultusunda çözüm noktasında çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Köy ziyaretleri kapsamında beraberindeki İl Genel Meclisi Üyesi Durdu Üngel ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bülent Ozan ile birlikte Aydınlar (Sofular) Köyünü ziyaret eden İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci, Sofu Baba Türbesini ziyaret ettikten sonra köy konağında köy halkı ile bir araya geldi.

Burada köylerin 20021 yılı çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci, 2022 yılı programını köylerin eksiklikleri ve ihtiyaçlarını yerinde belirleyerek hazırlayacaklarını söyledi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Deva Partisi’nden gazetemize ziyaret
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.