40FanPage Sayfası 100 Bin Takipçiyi Geçti

Kamanlı hemşerimiz Evren Patır’ın kurduğu 40FanPage Sayfası 100 Bin Takipçiyi Geçti

04.02.2020
483
A+
A-

Kırşehir’in en çok takip edilen ve etkileşim gerçekleştiren sosyal medya sayfası olan 40FanPage, facebook’ta 100 Bin takipçi sayısını geçerek Kırşehir’in en büyük fan sayfası olmayı başardı.

Kaman’da İddia Bayii hemşerimiz Evren Patır tarafından 2010 yılında hobi olarak kurulan ve Kırşehir genelini kapsayan paylaşımlarıyla ülke genelindeki ve yurt dışındaki hemşerilerimiz arasından hızla ilgi odağı olan facebook sayfası 40FanPage, 50 Bin takipçi sayısına ulaştığı Eylül 2017 yılında da gazetemiz Kaman Ak Haber’de “Sosyal medyada nüfusumuz katlanarak çoğalıyor” başlığı ile yine haber konusu olmuştu.

2020 yılı itibariyle 100 Bin takipçi sayısını ve günlük ortalama 300 Bin etkileşim sayısına ulaşan 40FanPage sahibi ve yöneticisi Evren Patır, gazetemize yaptığı açıklamasında; “Sosyal medyada her şehri temsil eden bir sayfa olduğu için Kırşehir ilimizi temsil eden bir fan sayfası oluşturma hayali ile çıktığım bu yolda 10 yıl içinde Kırşehirli hemşerilerimizin de destek ve paylaşımlarıyla güzel bir sayfa oluşturduğumuzu düşünüyorum.

Biz artık 100 Bin kişilik bir aileyiz ve ailemiz artarak devam ediyor. Kırşehir’deki takipçilerimiz kadar yurt içi ve dışından takip eden vatandaşlarımızda bizleri hep onure ediyor. Her bir takipçimiz bizim için çok kıymetlidir. O yüzden sayfamızı genişleterek Facebook dışında Instagram, Twitter ve Youtube sitelerinden de 40FanPage adıyla takip edebilirsiniz,” dedi. Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, Kırşehir ilimizin kültürü, ağızı, ozanları, sazı, sözü, doğal güzellikleri, tarihi ve görüntülerinin yanı sıra takipçilerinin gönderdiği ilginç, eğlenceli ve hüzünlü paylaşımlarla tüm dünyadaki Kırşehirlilere hitap eden bir etkinlik ortamı yaratan 40FanPage sahibi hemşerimiz Evren Patır kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ebeyit Köyünü sel vurdu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.