6 Ayda 10 Milyon Liralık Yatırım

İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci’den Köylerimize 6 Ayda 10 Milyon Liralık Yatırım

16.10.2019
620
A+
A-

İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci’den Köylerimize 6 Ayda 10 Milyon Liralık Yatırım

Kaman Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından bu güne kadar yaptığı çalışmaları Gazetemiz Kaman Ak Haber’e değerlendirdi.

Seçim vaatleri ile köy halkı ve muhtarlarının istek ve talepleri doğrultusunda öncelik sırasına göre İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği nezdinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, ilk 6 ayda yaptığı çalışmalarda 10 Milyon Liralık yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çalışmalarını köy yollarının asfaltlanması, içme suyu kolektör ve motopomp yatırımları ile bakım onarım işleri olarak 3 ayrı başlık altında özetleyen, göz dolduran çalışmalarıyla Kaman halkının hizmetinde olduğunu gösteren genç ve başarılı İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci açıklamasında; “Çalışmalarımıza desteklerinden dolayı Kırşehir Milletvekilimiz Mustafa Kendirli, Kaman Kaymakamımız Şükrü Özcan, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Kurtuluş Yılmaz ve İl Genel Meclisi Başkanımız Hacı Ömer Seyfi’ye Kaman köylerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Seçimden bu güne kadar geçen 6 ay içerisinde 4 km’lik Ömerhacılı Köyü yolu sıcak asfalt çalışmasına 750 Bin Lira, Hamit-Çamsarı ve Yeniyapan köyleri arasındaki yolun asfaltlanması için 350 Bin Lira, Kekilliali ile Meryemkaşı Köyü arasındaki yolun asfaltlanması için 150 Bin Lira, Ömerkahya Köyü ile anayol bağlantı yolunun asfaltlanması için 50 Bin Lira, Meşeköy yolunun asfaltlanması için 110 Bin Lira ve Karakütük ile Molaosmanlar Köyü arasındaki yolun asfaltlanması için 80 Bin Lira olmak üzere asfalt çalışmalarına toplamda 1 Milyon 490 Bin Liralık yatırım gerçekleştirildi.

İçme suyu kolektör yapımı ile motopomp için ise Köydes ile İl Özel İdaresi tarafından ortaklaşa yapılan çalışmalarla Hirfanlı, Savcılı Kurutlu, Kargınkızıközü, Savcılı Esentepe, Savcılı Kışla, Hamit, Çamsarı, Ağapınar, ve İmancı köylerimizin içme suyuiçin terfi binalarının yapımı ve motopomplarının yanı sıra ihale çalışması aşamasındaki Bayramözü Köyü kolektör sistemi ile birlikte toplamda 1 Milyon 800 Bin Lira yatırım gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Hemşerimiz Nevin Taşlıçay’dan Kenan Elvan’a Destek Ziyareti

Ayrıca, köy muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda bakım ve onarım işleri için Kaman ilçemiz genelindeki köylerimize toplamda 120 Bin Liralık nakdi yardımda bulunduk.

İhalesi yapılarak bu hafta içerisinde yapım çalışmaları başlayacak olan Savcılı Büyükoba Köyü Göleti Kapalı Sistem Sulama Projesine yaptığımız 4 Milyon 858 Bin Liralık yatırıma birlikte ilk 6 ayda toplamda 10 Milyon Liraya yakın yatırım gerçekleştirmiş olduk.

Köylerimiz için çalışmalarımız kalkınma ve destek projeleri, yapım ve onarım projeleri ile ortaya çıkacak olan ihtiyaçlara yönelik olarak devam edecektir. Telefonum tüm muhtarlarımıza olduğu gibi tüm hemşerilerimize de açıktır. Halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğim,” dedi. / Pınar AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.