Abdurrahim Ilgar, Gelecek Partisi Sincan İlçe Başkanlığına atandı

Kamanlı hemşerimiz Abdurrahim Ilgar, eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin Ankara Sincan İlçe Başkanlığına atandı.

17.02.2021
1.722
A+
A-

Kamanlı hemşerimiz Abdurrahim Ilgar, eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin Ankara Sincan İlçe Başkanlığına atandı.

1975 yılında Kaman’da doğan ve Ankara’ya yerleşen Abdurrahim Ilgar, iş hayatına atılarak Ankara Yeni Mahalledeki Gersan Sanayi Sitesinde Medikal Malzemeleri üretimi yapan bir tesis kurdu. Kaman’la da bağını koparmayarak ilçemize ceviz bahçesi tesis etti.

Yetki belgesini Ankara İl Başkanlığında düzenlenen törenle İl Başkanı Gülnur Hayran’ın elinden alan Sincan İlçe Başkanı hemşerimiz Abdurrahim Ilgar yaptığı açıklamada; ”Göreve gelmemizdeki amaç Sayın Genel Başkanımızla birlikte onun çizdiği yolda 549 Bin 108 kişilik nüfusu ile Ankara’mızın 6. büyük ilçesi olan Sincan’ımızdaki eksiklikleri gidermektir. Ülke yönetimindeki liyakat ve adalet sorunlarından dolayı yaşanan bu sıkıntılı dönemde ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ düsturuyla, halkın arasına girip dertleriyle dertlenmeye ve çözüm üretmeye çalışacağım,” dedi.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, çok sayıda Kamanlı hemşerimizin yaşadığı Sincan gibi büyük bir ilçede siyasete atılan hemşerimiz Abdurrahim Ilgar’a görevinde başarılar dileriz. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  MHP’den Kaman ziyareti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.