Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Yaşar Şahin’in adının bir sokağa verilmesi teklifi 1 çekimser ve 6 hayır oyuna karşı 7 evet oyu ile kabul edildi. Ak Partili bir Meclis Üyesi’nin Üyeliği ise düşürüldü.

12.08.2020
706
A+
A-

Kaman Belediye Meclisi, 6 Ağustos Perşembe günü gündemdeki maddeleri görüşmek üzere Başkan Necati Çolak Başkanlığında toplandı.

Belediye Meclisi toplantısı, Cadde Sokak İsmi Verilmesi teklifinin Ak Partili üyelerin gizli oylama ile yapılması önerisi üzerine yapılan seçimde 1 çekimser ve 6 hayır oyuna karşı 7 evet oyu ile kabul edildi. Oylama sonucunda Gazetemiz Yazarı, Araştırmacı, Şair ve Yazar Emekli Öğretmen Yaşar Şahin’in ismi ikamet ettiği Orta Mahalle 610. Sokağın adı “Öğretmen Yaşar Şahin Sokağı” konarak verildi.

Meclis toplantısında, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Şükrü Sandal’ın meclis üyeliği özürsüz veya izinsiz arka arkaya 3 oturuma katılmaması sebebiyle oy birliği ile düşürüldü.

Belediye Meclisi gündemdeki çeşitli imar ve plan tadilatlarını da ele alarak karara bağladı. Hacıpınar Mahallesinde 2 üniversite binası arasında arazi Üniversitenin ihtiyacımız yok yazısına istinaden Üniversite alanından çıkarılarak konut alanına dönüştürüldü. Hayvan pazarı ve bir vatandaşın talebi üzerine gündeme alınan Plan Tadilatı ise oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.

Ağustos ayı Belediye Meclisi, belediyeye ait eski araç ve hurdaların satışının gerçekleştirildiğinin açıklanmasıyla sona erdi. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Muhtarlarımız günlerini kutladı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.