Ak Parti İl Yönetiminden Kaman Ziyareti

Ak Parti Kırşehir İl Başkanı seçilen Seher Ünsal ve yeni Yönetimi Kaman’a tanışma ziyareti gerçekleştirdi.

10.02.2021
1.299
A+
A-

Ak Parti Kırşehir İl Başkanlığına aday olmadığı halde Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan ve 2021 Ocak ayından yapılan 7. Olağan Kongrede gerçekleştirilen tek listelik seçimle İl Başkanlığına getirilen Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Kırşehir Temsilcisi Seher Ünsal, Kaman ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Seher Ünsal aynı zamanda Kırşehir ilimizin ilk kadın il başkanı unvanını da taşımakta.

3 Şubat Çarşamba günü beraberinde İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetimi ile birlikte Ak Parti Kaman İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu ve Yönetim Kurulu ile tanışan İl Başkanı Ünsal daha sonra Cumhur İttifakı Ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kaman İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay ve Yönetim Kurulu ile sohbet etti.

Belediye, Kaymakamlık, Emniyet, çeşitli kamu kurumları, Ziraat ve Halk Bankası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret eden Ünsal ve beraberindekiler pazarcı esnafını ziyaret edip vatandaşlarla buluştu.

GAZETEMİZE ZİYARET

Kırşehir yeni İl Başkanı Seher Ünsal, Kaman gezisi kapsamında beraberindeki Kaman İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Necati Çolak, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Emre Demirci ve Durdu Üngel ile birlikte Gazetemiz Kaman Ak Haber’e nezaket ziyaretinde bulunarak Gazetemiz Sahibi Muzaffer Aktürk’le bir süre sohbet etti.

Ziyarette birlik ve beraberlik mesajı veren ve kentte gönül seferberliği başlattıklarını söyleyen Ünsal, “Biz bu davaya hem gönlümüzü hem de gövdemizi koyduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın Ahi diyarını bize emanet etmesi sorumluluğumuzu daha da artırdı. Bizim Türkiye’ye örnek olma hedefimiz var. KADEM’de de aynı hedefi koymuştum kendime,” diye konuştu.

Ziyarette Kaman Ak Haber Gazetesi olarak İl Başkanı Seher Ünsal’a son mahalli seçimlerde Ak Parti tarafından Kaman ilçemize verilen vaatleri hatırlatılarak Milletvekilinin de aramızda olmasını beklediğimizi, ilçemizin imarı ve kalkınması konusunda Kaman Belediyesine iktidar desteğini verilmesini ve bu bayrak değişiminin verilen sözleri unutturmaması gerektiğini hatırlattık. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kırşehir'de Değişen olmadı: Ak Parti 1, CHP 1
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.