Ak Parti Kongre Delegelerini Belirledi

Kaman Ak Parti İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongre Delege Seçimi gerçekleştirildi.

03.12.2019
571
A+
A-

Ak Parti Kaman İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongre Delege Seçimi 30 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirildi. Yoğun katılımın yaşandığı seçimde partiye kayıtlı 5 Bin 506 üye 400 kişilik delegeyi belirledi.

Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapılan Delege Seçimine Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ekrem Görçeker, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, İl Teşkilat Başkanı Berat Bıçakcı, Kaman İlçe Başkanı Avukat Kamil Avşaroğlu, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Akçakent Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıcakcı, İ Genel Meclis Üyeleri Emre Demirci ve Durdu Üngel, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

HEDEF 2023

Delege Seçiminin açış konuşmasını yapan ve Ak Partililere 2023 hedefini hatırlatan İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu; “Ülkemizin kuruluşunun 100 yılı olan, 2023 vizyonu ve daha güçlü Türkiye için burada gerçekleştirilecek olan delege seçimlerinin çok büyük önem arz ettiğini biliyoruz. Bu sebeple bugün burada seçilecek olan delegelerimizin ayrı bir önemi olduğu bilinmelidir. Seçilecek olan delegelerimizin hem teşkilatımızı hem de ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştıracak üye ve delegeler olması nedeni ile çok büyük görev üstlendiği açıktır. Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik ve askeri durumlar göz önünde bulundurulduğunda daha öncesinde hiç olmadığı kadar birbirimize daha sıkı bağlanmalıyız. Sayın liderimiz ve ekibinin yanında olduğumuzu her daim göstermeli ve durmadan çalışmalıyız,” dedi.

GÖNÜL YAPACAĞIZ

Belediye Başkanı Necati Çolak ise gönül belediyeciliği vurgusu yaptığı konuşmasında, “Günlük 10-15 tane su patlağımız oluyor, bundan dolayı Kaman’ın içme suyu şebekesi değişmesi gerekiyordu. Sayın il başkanı ve milletvekilimizin destekleriyle projemizi hazırlayıp sunduk ve Aralık ayının 18’inde ihale yapılacak. Sorun teşkil eden yoğurt pazarını yaparak hizmete soktuk. 7-8 yıldır el atılmamış sahipsiz kalmış olan Organize Sanayimize elektrik ve internet sorununu milletvekilimizin girişimiyle çözdük. Aralık ayı meclis toplantısında su fiyatına yüzde 40 indirim yapacağız,” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Belediye Meclisi gündemsiz toplandı

ORGANİZE SANAYİ

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ise konuşmasında alt yapı tamamlanmadan üst yapıya başlanamayacağını vurgulayarak, “Gerekli görüşmeleri yaptık, 18 Aralık’ta su altyapı ihalesi yapılacak. Kaman kanserojenli asbest borulardan kurtulacak. Doğalgaz çalışmalarımız halen devam ediyor, eksik olan mahallerimiz var onlarla ilgili KIRGAZ ile görüşmelerimizi yapıyoruz. Ayrıca, Organize Sanayi Bölgesinin canlandırılması için Ankara’da ziyaretlerimizi sıklaştırdık. İş adamları ile bir araya geliyoruz ve OSB’yi tamamladık Kaman’da geçlerimize istihdam sağlayacak şekilde yatırım yapalım diyorum,” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kırşehir Teşkilat Başkanı Berat Bıçakcı ve Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ekrem Görçeker’de yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak el birliği ile çalışmanın önemine değendiler.

400 DELEGE SEÇİLDİ

50 köy, 1 belde ve 11 mahalle için sandıkların kurulduğu delege seçimlerinde Ak Parti Kaman İlçe Teşkilatına kayıtlı 5 Bin 506 üye 400 kişilik delegeyi belirlediler.

Yeni seçilen bu delegeler 2020 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan ilçe kongresinde yeni ilçe yönetimini ve 90 kişilik il delegesini belirleyecekler. / Muzaffer AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.