Ak Parti Milletvekili Hacı Turan’dan Necati Çolak’a destek ziyareti

Ak Parti Ankara Milletvekili hemşehrimiz Hacı Turan, 31 Mart Mahalli İdareler ve Yerel Seçimleri kapsamında Kaman’a gelerek Necati Çolak’ın yanında olduğunu söyledi.

05.03.2019
519
A+
A-

Ak Parti Ankara Milletvekili hemşehrimiz Hacı Turan, 31 Mart Mahalli İdareler ve Yerel Seçimleri kapsamında Kaman’a gelerek Necati Çolak’ın yanında olduğunu söyledi.

Ak Parti Kaman seçim ofisini ziyaret eden Turan, partililere yaptığı konuşmada Mamak Belediyesi ile Kaman Belediyesini kardeş belediye ilan edeceklerini dile getirerek Ankara ve Mamak’tan Kaman’a hizmet ve yatırım geleceğinin müjdesini verdi.

Ankara’da binlerce Kırşehir ve Kamanlının yaşadığını vurgulayan Turan, “Mamak Ak Partinin en güçlü olduğu ve bu seçimde de yine kazanacağımızı düşündüğümüz önemli yerlerden birisi. Burada binlerce hemşerimiz yaşıyor. Mamak Belediye Başkan adayımız Murat Köse ile konuşarak Mamak Belediyesi ile Kaman Belediyesini kardeş belediye yapalım dedim ve sözünü aldım. Umarım iki adayımız da kazanarak bu kardeşliği sağlarız. Bu sayede Kaman’a kardeş belediyesinden önemli yatırımlar gelir. Mesela Kaman’da park, bahçe, oyun alanı sorunları var. Bunu kardeş belediye vasıtası ile halledebiliriz,” diyerek müjdeyi verdi.

Necati Çolak’a sonuna kadar destek olacağının garantisini veren Turan, “Necati Çolak, yapacağım dediği hangi proje varsa hepsini yapabilecek bir isim. Biz de üzerimize düşen ne varsa ömrümüz yettiği sürece yapmaya hazırız. Ak Parti iktidarı ve Necati Çolak öncülüğünde Kaman Belediyesi çok hızlı bir şekilde gelişip büyüyecek. Sizler böylesine dürüst bir siyasetçiye sahip olduğunuz için çok şanslısınız. Umarım, 31 Mart akşamı Kaman kazanır, Kaman geleceği adına doğru tercihi verir. Bizim bir gözümüz Ankara’da olsa da diğer gözümüz Kırşehir’de, Kaman’da olacak,” diyerek Necati Çolak için elinden gelen tüm imkanı kullanacağını belirtti.

Konuşmalarından dolayı Ankara Milletvekili Hacı Turan’a teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Necati Çolak ise bu seçimlerden zaferle ayrılacaklarına olan güveninin tam olduğunu dile getirdi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  H.Hüseyin Karaboğaz Güven Tazeledi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.