Ak Parti’den Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

Necati Çolak “Biz gönülleri kazanmak için yola çıktık. Kaman’da tüm gönülleri fethedene kadar yolumuzdan şaşmadan çalışmaya devam edeceğiz…”

12.02.2019
629
A+
A-

Ak Parti Kaman Belediye Başkan Adayı Necati Çolak’ın seçim irtibat bürosunun açılışı 6 Şubat Çarşamba günü Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı, Milletvekili, partililer ve davetlilerin yoğun katılımıyla miting havasında gerçekleşti.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Prens Mikasa Caddesi üzerine kurulan seçim irtibat bürosunun 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde kullanılacağını belirten ve açılışa katılan kalabalığın kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Ak Parti Kaman İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, törenin açış konuşmasında, “31 Mart akşamı yine sizlerle beraber burada zafer konuşmasını gerçekleştirmek istiyoruz. Hayalleri olmayan insanın projesi olmaz. Projesi olmayan insanın hizmeti olmaz. Hizmeti olmayan insanın da gönüllerde yeri olmaz. Biz gönül belediyeciliği diyerek yola çıktık,” sözleriyle Kaman halkının desteğini beklediklerini söyledi.

“GÖNÜLBAĞI KURACAĞIZ”

Belediye işinin bir gönül işi olduğunu dile getiren Kaman Belediye Başkan Adayı Necati Çolak “Biz gönülleri kazanmak için yola çıktık. Kaman’da tüm gönülleri fethedene kadar yolumuzdan şaşmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu ilçede yaşayan, bu ilçeyle gönül aidiyeti bulunan, bu ilçenin gelişip kalkınmasını isteyen herkesle gönül bağı kuracağız. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, hep birlikte Kaman olacağız. Biz birbirimizi paradan, makamdan dolayı sevmeyeceğiz. Yaratılanı yaradan da ötürü seveceğiz. Bunu başardığımızda, ortada gönül koyma, gönül kırgınlığı olmayacak. Bugünden itibaren herkesle gönül birliği içinde hareket edeceğiz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da her zaman dediği gibi ‘Biz millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik’. Bizim ilçemize sevgimiz, hizmet borcumuz var. Biz ilçemizde ki rant bizim olsun, makam bizim olsun, güç bizim olsun diye çıkmadık bu yola. Bizim amacımız memleketimize hizmet getirmek, kalkınma getirmek, iş sahası oluşturmak ve sizlerin huzurunu korumaktır. Âşık Veysel’in de dediği gibi ‘Uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece’. Evet arkadaşlar durmadan gidelim, durmak yok yola devam. Bir şehir vizyonla büyür, planla, projeyle büyür. Şehirle ilgili hayaliniz olacak, hayaliniz aşkınız olacak. Biz çalmayacağız, çaldırmayacağız, çalışacağız,” sözleri ile partilileri seçimler için gece gündüz çalışmaya davet etti.

“BİZE EN BÜYÜK DESTEĞİ KAMAN VERDİ”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Sayı 1068 Sayfa 1

Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan ise 31 Martta yapılacak seçimlerin şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederek, “Bu seçimlerde yine kirli ittifaklar, kirli senaryolar oynanıyor. Amaçları liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yok etmek. Bizler ise buna karşı çıkıp hem sahalarda hem de sandıkta bu oyunları bozacağız. Seçimlere girdiğimiz 2011 yılında bize en büyük desteği Kaman verdi. Ben Kırşehir 2. Sıra milletvekili adayıydım. Sizlerin oyları ile mecliste ilimizi temsil etme hakkı kazandım. Kaman her zaman devletinin, milletinin yanında olmuş, bizim için önemli bir ilçemiz. Yine aynı desteği kendi evladı olan Necati Çolak’a vereceğinden hiç şüphemiz yok. İktidarın yatırım gücünü Kaman’a taşıyacağız. Kaman son iki dönemde çok şeyden mahrum bırakıldı. Umarız artık bu bekleyiş biter ve Kaman Ak Parti iktidarı ile eski günlerine kavuşur. Kırşehir ne ise Kaman’da da o yatırım olur,” dedi.

“BELEDİYENİN BİZLERİN ELİNDE OLMAMASINA ÜZÜLÜYORUZ”

Devlet yatırımlarının Kaman’da daha çok olması için çalıştıklarını belirten Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ise, “Belediyemizin Necati Çolak ile Ak Parti’ye geçmesi bizim için önemlidir. Belediyecilik bizim için önemlidir. Kaman’a her gelişimizde belediyenin bizlerin elinde olmamasına üzülüyoruz. Sizlerin desteği ve Necati Çolak’ın da çalışkanlığı ile Kaman’da büyük değişiklikler olacak ve en büyük ilçemizde büyük yatırımları hep birlikte göreceğiz. Tecrübeli ve tüm Kaman tarafından dürüstlüğü ve samimiyeti ile takdir toplayan adayımız, sizlerden destek bekliyor. Biz biliyoruz ki, Necati Çolak Kaman’da rant için değil hizmet için yola çıktı. Sizler rant davası yüzünden çok çile çektiniz. Özlenen günler Necati Çolak ile Gelecek.” sözleri ile 31 Mart günü için söz istedi.

Programa katılan 26.Dönem Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk de Necati Çolak’a kefil olduğunu söylediği konuşmasında; “Necati Çolak benim kardeşimdir. Kendisi dürüstlüğü, samimiyeti ve çalışkanlığı ile Kaman’a gereken yatırımları getirip, Kaman’da birçok iş sahası açacaktır,” diyerek destek istedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ceviz'de iyi bir sezon bekleniyor

Açılış programı sloganlar ve tebriklerin ardından seçim irtibat bürosunda gerçekleştirilen sohbetlerin ardından sona erdi. / Muzaffer AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.