Akpınar’ın Aile ve Kadının Korunması makalesi MHP Dergisinde yayınlandı

MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörlüğünce yayınlanan “Kadın” isimli dergide çok önemli bir toplumsal yaraya değinildi.

13.05.2020
590
A+
A-

Gazetemizde de haftalık yazılar yazan hemşerimiz, MHP 27. Dönem Kırşehir Milletvekili Adayı Avukat A. Aydın Akpınar tarafından yazılan bu yazıda, kumar ve alkol müptelası olmuş aile bireylerinden ailenin diğer fertlerinin nasıl korunacağı ele alındı.

MHP’nin Kadın Kolları Genel Koordinatörlüğünü yine başka bir hemşerimiz olan Meşeköy’lü, halen Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay yapıyor.

Ülkemizde kadına şiddetin önlenmesi yönündeki çabalara Kaman Lisesi’nden mezun olan hemşerilerimiz Ankara Milletvekili Eczacı Nevin Taşlıçay ile 27. Dönem Kırşehir Milletvekili Adayı Avukat A. Aydın Akpınar’ın destek verip yol gösterici olması bizleri de son derece mutlu ediyor ve memleketimizin geleceği için umudumuzu artırıyor.

MHP Kadın Kolları Dergisinde yayınlanan “Uyuşturucu veya Alkol Bağımlısı Olan Yakınlarından Ailenin ve Kadının Korunması” makalesi ile aile içindeki kumar ve alkol bağımlılığı sebebiyle şiddet gören kadınlara sahip çıkıp onlara desteklerini esirgemeyen, yanlarında olan her iki hemşerimize de çok teşekkür ediyoruz. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Koca Yürekli Minik Arda Hepimizi Duygulandırdı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.