Alışverişlerimizi yerel esnaftan yapalım!

Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yakup Eğri ile Kaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sinan Timurhan’dan ortak çağrı.

23.12.2020
1.161
A+
A-

Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yakup Eğri ile Kaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sinan Timurhan’dan ortak çağrı.

Kimi zaman anahtarı, kimin zaman çocuğunu emanet ettiğin, iyi günde, kötü günde, cenaze ve düğünlerimizde hep bizimle olan, üzerimde para yok sonra versem olur mu diyebildiğimiz yerel esnafımıza sahip çıkalım, diyen Oda Başkanları Eğri ve Timurhan, gazetemiz aracılığı ile yaptıkları açıklamada Kaman halkını ve oda üyelerini yerel esnafa desteğe davet etiler.

Kürsel kriz ve koronavirüs salgını nedeniyle birçok küçük esnafın kapanma noktasına geldiğini ve geçim sıkıntısı içerisinde olduğunun altını çizen Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yakup Eğri ile Kaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sinan Timurhan, “İş insanı, tüccar, esnaf ve sanatkârlarımız sadece devletin değil, siz vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyacı var. Gelin, içinden geçtiğimiz bu zor günlerde, kimi zaman anahtarı, kimin zaman çocuğunu emanet ettiğin, iyi günde, kötü günde, cenaze ve düğünlerimizde hep bizimle olan, üzerimde para yok sonra versem olur mu diye bildiğimiz yerel esnafımıza sahip çıkalım. Alışverişlerimizi yerel esnaftan yapalım,” dediler.

Pandemi belasının defedilmesi için alınan önlemlerin ülke genelinde ticaret ve üretimi sekteye uğrattığının altını çizen Oda Başkanları Eğri ve Timurhan, “Büyüğünden küçüğüne pek çok işyeri önlemler kapsamında ya kapandı ya da belirli sürelerle hizmet vermekte. 65 yaş üstü ile 20 yaş altına getirilen kısıtlamalar, okulların eğitime ara vermesi ile insanların evden çıkmaya korkmaları sebebiyle en temel ihtiyaçların bile ertelenmesi tüm işletmecilerimizi olmak üzere özellikle yerel esnafımızı derinden etkiledi.

Gelin alışverişinizi yerel esnaftan yapın. Çünkü yerel esnaftan alışveriş ekonomiye can vermek demektir. Çünkü küçük esnaf bizi biz yapan milli ve yerli değerlerimize sahip çıkandır. Yerel esnaftan alışveriş demek paranın ülke ekonomisinde kalması, Türk Lirası’nın değer kazanması, Kaman’ımızın kalkınması demektir. Gün birlik günü, gün esnafa sahip çıkma günüdür. Biz bize yeteriz, biz bize her zaman lazımız,” diyerek çağrılarını yenilediler. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  İlk yardım tırı yola çıkarıldı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.