Almina Cafe Restoran hizmete girdi

Kargın Selimağa Köyü Muhtarı Ayhan Özdemir’in yeni Belediye Binası teras katına kurduğu Almina Cafe Restoran hizmete girdi.

20.02.2019
707
A+
A-

Kargın Selimağa Köyü Muhtarı Ayhan Özdemir’in yeni Belediye Binası teras katına kurduğu Almina Cafe Restoran hizmete girdi.

Kaman’da ailelerin, çalışanların ve halkın misafirlerini ağırlayacağı ve kendilerinin de rahatlıkla gidip gelebileceği şekilde nezih bir ortam oluşturduklarını belirten işletmeci Muhtar Ayhan Özdemir; “İşyerimiz cafe, restoran ve lokanta konseptinde oluşturulmuş olup kahveden çorbaya, et yemeklerinden pastaya kadar çok çeşitli menülerimizle Kaman halkının hizmetindeyiz. İşyerimizde hoşça vakit geçirebileceğiniz gibi nezih bir ortamda yemeklerinizi yiyebileceksiniz,” dedi.

Belediye binasının ana giriş kapısından içeri girdikten sonra sağ taraftaki iş katlarının olduğu asansörden 5.kata basılarak çıkılan teras katta faaliyete geçen Almina Cafe Restoran’ın 15 Şubat 2019 Cuma günü Cuma Namazından sonra gerçekleştirilen açılışına Kaymakam Murat Girgin, Belediye Başkanı Erhan Talu, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Adayları, sivil toplum kuruşu temsilcileri, daire müdürleri, davetliler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Kaman Ak Haber Gazetesi olarak yeni açılan işyerinin ilçemiz ekonomisine ve halkımıza katkı sağlamasını, işletmecisi Ayhan Özdemir ağabeyimize hayırlı olmasını temenni ederiz. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Gübre Yönetimi ve Verimli Topraklar Projesi Uygulanıyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.