Ateş Savaşçıları Kaman’a döndü

Ülke genelinde birçok ilde yaklaşık 2 hafta süren orman yangınlarıyla mücadele amacıyla Antalya’ya giden Kaman Belediyesi İtfaiye Ekibi görevini tamamlayarak döndü.

11.08.2021
857
A+
A-

Ülke genelinde birçok ilde yaklaşık 2 hafta süren orman yangınlarıyla mücadele amacıyla Antalya’ya giden Kaman Belediyesi İtfaiye Ekibi görevini tamamlayarak döndü.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) çağrısı üzerine, Antalya’da devam eden yangın nedeniyle ihtiyaç duyulan noktalarda söndürme çalışmalarına destek vermeleri amacıyla Belediye Başkanı Necati Çolak tarafından 2 İtfaiye Personeli ile 1 adet Arama Kurtarma ve Söndürme aracı 31 Temmuz 2021 tarihinde bölgeye gönderilmişti.

Serdar Çiğdem ve Üçler Sarı’dan oluşan Kaman İtfaiye Personellerimiz Antalya’nın Gündoğmuş İlçesinde çok geniş bir alanı küle döndüren yangınla başarılı bir şekilde mücadele ederek zayiatsız bir şekilde Kaman’a döndüler.

Bölgede yangınların kontrol altına alınması ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından ateşle savaşlarını tamamlayan İtfaiye ekibimizin 8 Ağustos 2021 akşamı sağ salim ilçemize dönmelerinin ardından Belediye Başkanı Çolak, “Antalya bölgesindeki orman yangınlarına müdahale etmek için uğurladığımız itfaiye ekibimizin gece gündüz gayretleriyle yangınlar kontrol altına alındı. Görevini tamamlayan ekibimiz sağ salim memleketimize döndü. İtfaiye ekibimizin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bölge halkına geçmiş olsun temennileri dilerim,” açıklamasını yaptı. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  97’inci Yaşın Kutlu Olsun Türkiye'm
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.