“Ateşten Gömlek” Sahnelenecek

Tiyatro Gösterimi 14 Temmuz 2019 Pazar Günü Saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanında

09.07.2019
837
A+
A-

Kaman Belediyesi tarafından kültür hizmeti olarak ücretsiz sahnelenecek olan “Ateşten Gömlek” adlı tiyatro oyunu 14 Temmuz Pazar günü halkın beğenisini sunulacak.

Ankara Ortaoyuncuları Tiyatrosu sanatçılarının sahne alacağı ve Halide Edip Adıvar’ın Kurtuluş Savaşımızı bütün gerçekliği ve canlılığıyla anlatan en önemli romanından uyarlanan “Ateşten Gömlek” adlı tiyatro gösterimi 14 Temmuz 2019 Pazar günü Saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanında perde diyecek.

Tiyatro gösterimi konusunda bir açıklama yapan ve tüm Kaman halkını davet eden Belediye Başkanı Necati Çolak, “Milli birlik ve beraberlik şuurunun her daim canlı tutulması amacıyla Belediyemiz tarafından organize edilen ‘Ateşten Gömlek’ adlı tiyatro gösterimine tüm halkımızı davet ediyorum. Bu coğrafyada Çanakkale harbinde milletimizin yaşadığı o büyük çile, zulüm inşallah bir daha olmayacaktır. Olmaması ve bu sürecin nesillerimize aktarılması noktasında sanatçılarımıza tabi büyük görev düşmektedir. Milletimizi ve gençliğimizin bu şuurda olmaları için eğitime ve doğru bilgiye her zamankinden fazla ihtiyacımız vardır,” dedi. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  "Doğrudan temin alışkanlık haline getirilmemeli"
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.