Aydemir Çiftine Çifte Mutluluk Haberi Özel Musa Gül Hastanesinden Geldi

Altı yıllık evli olan Aydemir çifti, normal yolla çocuk sahibi olamayınca Özel Musa Gül Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Op. Dr. Salman Işık’ın uyguladığı tedavi sonucu ikiz bebek sahibi oldular.

01.05.2023
664
A+
A-

Altı yıllık evli olan Aydemir çifti, normal yolla çocuk sahibi olamayınca Özel Musa Gül Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Op. Dr. Salman Işık’ın uyguladığı tedavi sonucu ikiz bebek sahibi oldular.

“BİTTİ DEDİĞİM ANDA YENİDEN BAŞLADI”

Yaşadıkları mutluluğu kelimelere sığdıramayan Aydemir çift, daha önce birçok kez farklı doktorlara başvurduğunu ve olumsuz yanıtlar aldığını bildirerek şu açıklamada bulundular:

“Farklı hekimlerden bize söylenen hep aynı cevaptı. Normal yollar ile ve tedavi ile hamile kalman imkânsız denildi. Ben aldığım bu cevap ile gözyaşlarıma hâkim olamadım, çünkü hiçbir zaman anne olamayacak duygusuna kapıldım. Son bir çare diyerek Özel Musa Gül Hastanesi Op. Dr. Salman Işık hocamıza başvurduk ve aldığım olumsuz tüm cevapların ardından hayır anne olacaksın ve imkânsız değil diyerek tedavi sürecimi başlattı. Aradan geçen zaman zarfında tedavi sürecimin sonunda hamile kaldığımda dünyam değişti ve ikiz bebeklerim olacağını duyduğumda mutluluktan ise şoka girmiştim. Tüm umumdu kaybettiğimde aldığım müjde ile dünyam değişti. Hamilelik süreci içerisinde ise farklı neden ile başka bir hekimlere gittim ve bana boş kese olduğunu kürtaj olmam gerektiğini söylediler. Ben tekrar Op.Dr. Salman Işık hocamıza geldim. Hocamız kesinlikle düşük tehlikesi ve boş kese olmadığını bildirerek tekrardan beni takip sürecine koydu. Şimdi ise ikiz bebeklerim benim kollarımda bu benim için tarifi olmayan bir duygu. Sizlerin aracılığı ile bir kez daha hocamıza tüm emekleri için çok teşekkür ederiz. Bitti dediğimiz anda tekrardan bizlere yaşama sevincini verdi,” dedi.

“HASTALARIMIZIN SAĞLIĞI DA MUTLULUĞU DA HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZDİR”

Özel Musa Gül Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Op. Dr. Salman Işık ise açıklamasında; “Hastamız bizlere geldiğinde tüm umutlara kapılarını kapatmıştı. Bizlere düşen görev ise önceliğimiz hastamızın psikoloji olarak kendini hayata bağlamasıydı önce bunu başardık, ardından ‘yumurta çatlatma iğnesi’ olarak bilinen tedavi sürecimizi genişlettik ve sonucu başarı ile tamamladık. Bizler Özel Musa Gül Hastanesi olarak buradayız. Hastalarımızın sağlığı da mutluluğu da her zaman önceliğimizdir. Yeter ki kendilerini umutsuz görmesinler. Genç çiftlerimizi tebrik ederek ikiz bebekleri ile bir ömür mutluluklar dilerim,” dileğinde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Almina Cafe Restoran hizmete girdi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.