Babacan: Seçim barajı sorunumuz yok

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kaman’a parti binası açılışı ve esnaf ziyaretleri için gelerek halka seslendi.

06.07.2022
774
A+
A-

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kaman’a parti binası açılışı ve esnaf ziyaretleri için gelerek halka seslendi.

29 Haziran 2022 Çarşamba günü Saat 13.00’de Ceviz Heykeli önünde Deva Partisi Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey ve Kaman İlçe Başkanı Hüseyin Yaman ile Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Genel Başkan Babacan, burada toplanan kalabalığa seslendi.

Konuşmasında DEVA Partisinin baraj sorunu yaşamayacağını dile getiren ve hükümetin birçok kesimi görmezden geldiğini söyleyen Babacan; “Biz görmezden gelinen sessiz yığınların sesiyiz. Çiftçimizi bu hükümet artık görmüyor, görmezden geliyor. Memuru, esnafı, kadınları, gençleri bu hükümet görmüyor. Beştepe ile vatandaşlar arasında mesafe uzadı gitti. Beştepe, külliye artık kimseyi görmüyor. Beştepe Kaman’ın cevizi ile ilgilenmiyor. Vatandaş için ev, araba almak artık hayal. Biz devrettiğimizde merkez bankasının kasaları doluydu, hazine, devletin kasası doluydu, dolar kuru düşüktü, enflasyon faiz kuru düşüktü. Ülkeyi iflasın eşiğine getirdiler,” dedi.

İktidara geldiklerinde çiftçinin yanında olacaklarını dile getiren Babacan çiftçi borçlarının faizlerini sileceğini belirtip; “2003 yılında bu kardeşinizin yaptığı gibi 2 yıl ödemesiz uzun bir vadeye bölerek çiftçilerimizi rahatlatacağız. Her zaman şeffaf olacağız, açık olacağız,” diyerek çiftçilere söz verdi.

Konuşmanın ardından esnaf ve vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinleyen Babacan, hükümetin ömrünün az kaldığını sözlerine ekledi. Babacan, ilçe binası açılışının ardından Kırşehir’deki programa geçti.

Babacan’ın Kaman ziyaretine Millet İttifakı üyelerinden CHP ve İYİ Parti yöneticileri de katıldı. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kırşehir’in Yeni Valisi Hüdayar Mete Buhara oldu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.