BAL’da kalmayı başardık

Takımımız Yeşil Kamanspor, önümüzdeki günlerde 20 Mart’ta sona eren Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Liginde 24 puanla Şampiyon olan Mucur Gücü Spor ile Play-Out maçı oynayacak.

13.04.2022
1.408
A+
A-

K.B.Bağlumspor 3 – Yeşil Kamanspor 1

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig 5’inci Bölge 3’üncü Grupta mücadele eden takımımız Yeşil Kamanspor, son hafta karşılaşmasını Ankara deplasmanında Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile yaptı.

Karşılaşmadan 3-1’lik skorla mağlup ayrılan Yeşil Kamanspor, çıktığı 16’ıncı karşılaşmasının sonunda 11 puanla Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci sırada tamamlayarak Kırşehir ilimizin tek temsilcisi oldu.

Kırşehir ilimizin diğer temsilsi olan Mucur Yabanlıspor ise iki sezon top koşturduğu BAL’a evinde yaptığı son karşılaşmada Yozgatspor 1959’a 2-0 yenilerek 10 puanla veda etti. BAL’a veda eden bir diğer takım ise 3 puan cezası bulunan 5 puandaki Ankara DSİ Spor oldu.

Takımımız Yeşil Kamanspor, önümüzdeki günlerde 20 Mart’ta sona eren Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Liginde 24 puanla Şampiyon olan Mucur Gücü Spor ile Play-Out maçı oynayacak. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman Cevizspor 3 golle 3 puanı aldı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.