Başkan Çolak, değerlendirme toplantısı yaptı

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, 2019 seçimlerinin ardından bu zamana kadar geçen sürede yaptıkları çalışmaları basın toplantısıyla değerlendirdi.

04.08.2021
1.010
A+
A-

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, 2019 seçimlerinin ardından bu zamana kadar geçen sürede yaptıkları çalışmaları basın toplantısıyla değerlendirdi.

30 Temmuz 2021 Cuma günü saat 9.00’da Belediye Melis Salonunda yapılan kahvaltının ardından belediye makam odasında devam eden toplantıya tek gazeteci olarak Gazetemiz sahibi Muzaffer Aktürk katılırken, Sosyal Medya üzerinde ilçemizle ilgili yayınlar yapan popüler sayfaların yöneticileri de katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Eğri ile Belediye Birim Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Çolak tarafından slaytlı bilgilendirme yapılırken, katılımcılara faaliyetlerle ilgili dosya hazırlanıp verilmedi.

Belediye Başkanı Necati Çolak, açıklamasında; 2014 yılında hazırlatılan ve kendi dönemlerinde çalışmalarına başladıkları İçme Suyu Hattı Yenilenmesi Projesi ile Kaman’da su patlakları ve su sıkıntısının sona ereceğini söyledi. İller Bankası tarafından yüzde 50 hibe ile yapımına başlanan ve 5 adet yeni su deposu ile ana su hatlarının yenilenmesi çalışmalarının yüzde 77 oranına ulaştığının altının çizen Başkan Çolak; “Kanalizasyon toplardamar, içme suyu hattı ise atar damardır. Hiçbir doğum sancısız olmaz,” vurgusu yaptı.

Slayt gösterisinin ardından soru cevap bölümüne geçildi. Sosyal Medya Sayfası Yöneticileri tarafından yöneltilen soruların ardından Gazetemiz sahibi Muzaffer Aktürk ise; “Kaman’a iktidarın avantajlarını getirmek için aday olup kazandınız. İktidarın ne avantajlarını getirdiniz? Hazırlayıp uygulamaya koyduğunuz büyük projeleriniz nedir? Kaman göç veriyor, nüfusumuzu yerinde tutmak için neler yapıyorsunuz?” sorularını sıraladı.

Başkan Çolak, sessiz bir şekilde dinlediği soruların ardından; “Her türlü eleştiriye açığız. Böylece yapacağımız çalışmaları şekillendirebiliriz. Nüfus işsizlikten azalıyor, Kaman’da Üniversite ve Organize Sanayiyi canlandırmamız lazım,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kamanlı Avukat A.Aydın Akpınar, MHP’den Aday Adaylığını açıkladı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.