Başkan Çolak, esnaf gezilerine devam ediyor

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, ilçe genelindeki işyerlerini ziyaret ederek esnafların istek ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

15.12.2021
637
A+
A-

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, ilçe genelindeki işyerlerini ziyaret ederek esnafların istek ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıldan bu yana sürdürdüğü ziyaretlerini mümkün oldukça tek başına yapmayı tercih eden Başkan Çolak, bu sayede kalabalık ortamda konuşulmasından çekinilen her konuyu karşılıklı olarak görüşme imkânı bulduğunu da belirtiyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Gazetemizi de ziyaret eden Belediye Başkanı Necati Çolak, gündem ve belediye çalışmaları konusunda vaatten kaçınarak sohbet etti.

Kaman’da birçok alanda çalışma yürütüldüğünü belirten Çolak, içme suyu, doğalgaz ve elektrik altyapı çalışmalarının durumunu değerlendirdiği sohbetinde, özetle; “Fırsat buldukça esnafı gezip sorun ve taleplerini dinliyor ve yerinde cevaplandırmaya çalışıyorum. Göreve geldiğim günden buyana neler yapabileceğimiz üzerine esnafımız ile fikir alışverişinde bulunmaya gayret ettim. Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Esnafımızın sıkıntılarının farkındayız. Bizler bu şehri daha yaşanılabilir hale getirmek için uzun vadeli çalışmalar başlattık. İlçe halkımızdan ve esnafımızdan bu süreçte bizlere yardımcı olmalarını talep ediyorum,” sözlerine yer verdi. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  613 dekar arazi Belediye’ye devredildi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.