Başkan Çolak’tan bayram kutlaması

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, yayınladığı yazılı mesajlarında Kaman halkının Kadir Gecesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Mübarek Ramazan Bayramlarını kutladı.

19.05.2020
631
A+
A-

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, yayınladığı yazılı mesajlarında Kaman halkının Kadir Gecesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Mübarek Ramazan Bayramlarını kutladı.

Gelişiyle birlikte gönül dünyamızı aydınlatan, iç âlemimizi zenginleştiren Kadir Gecesi, kâinatın anlamını getiren en kutsal gece olduğunu belirten Başkan Çolak, “Kadir Gecesi, insanlığın rehberi olan Kuran’ın indirildiği gecedir. Türk-İslam âleminin ve değerli Kamanlı hemşerilerimizin mübarek Kadir Gecesi’ni kutluyor, aşkla kaldırılan ellerin ve adanmışlıkla çarpan kalplerin eşliğinde yapılan duaların kabul görmesini içtenlikle niyaz ediyorum,” dedi.

“El ele gönül gönüle vererek ülkemizi daha ileri taşıyalım” diyerek gençlere seslenen Çolak, “Bağımsızlık uğruna canlarını vermekten çekinmeyen Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, bağımsızlık onurunun üzerimizden eksilmemesi dileğiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum,” dedi.

Kamanlıların ve tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutlayan Belediye Başkanı Necati Çolak, “Bayramın ülkemizde terörün son bulmasına, dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dramlarının sona ermesine vesile olmasını diliyor, canlarını bu topraklar için veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Halkımızın Ramazan Bayramını yürekten kutluyor, Cenabı Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum,” dedi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Belediye trafik sorununa el attı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.