Başkan Çolak’tan yeni yıl mesajı

Kaman Belediyesinden yılbaşı önlemleri

06.01.2021
593
A+
A-

Pandemi, deprem, sel ve terör gibi birçok olumsuzlukları içerisinde barındıran 2020 yılının bir anlamda bitişinin kutlandığı yılbaşı ile hafta sonunu birleştirilen sokağa çıkma kısıtlaması boyunca Kaman Belediyesi halkın huzur ve rahatı için bir dizi önlem aldı.

İçme suyu, kanalizasyon, temizlik gibi işlerin aksatılmaması ve vatandaşların mağdur olmaması için yeterli sayıda personel görevlendirilirken, Zabıta ekipleri de yılbaşı öncesinde denetimlerini yoğunlaştırdı.

Kaman genelinde hizmet veren market, manav, pastane ve kuruyemişçiler gibi yerlerde denetimde bulunan zabıta ekipleri, pandemi süreci nedeniyle iş yeri ve üretim yerlerini hijyen kuralları, maske kullanımı konusunda gerekli uyarılarda bulundu. Ekipler ayrıca, fiyat etiket, son kullanma tarihleri ile iş yeri ruhsatının olup olmadığını da kontrol ettiler.

Kaman Belediyesinin her zaman çalışmalarına devam ettiğinin altını çizen Belediye Başkanı Necati Çolak ise yayınladığı mesajla Kaman halkının yeni yıllarını kutladı.

Başkan Çolak, yayınladığı mesajında; “2021 yılının tüm insanlığa ve ülkemizde hayırlar getirmesini temenni ederken 2020 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor, 2021 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Yeni yıl bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirsin. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da çok artmasını, diliyorum. Göreve geldiğimiz gün içimizde var olan ilçemize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2021’de devam edeceğine hiçbir hemşerimizin şüphesi olmasın. Allah yeni yılda ilçemizi daha yaşanılabilir şehir yapma mücadelemizde bizlere güç kuvvet versin. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kamanlı hemşerilerim olmak üzere yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım,” dedi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kırşehir köylerine 186 km asfalt yapılacak
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.