Başkan Talu’dan Plaketli Vedalaşma

Başkan Talu, son meclis toplantısında son 5 yılda birlikte çalıştığı 15 meclis üyesini plaket ile onure etti.

12.03.2019
574
A+
A-

Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, 2009 yılında başladığı belediye başkanlığını, 31 Mart 2019 tarihinde yeni seçilecek olan başkana devredecek. Başkan Talu, son meclis toplantısında son 5 yılda birlikte çalıştığı 15 meclis üyesini plaket ile onure etti.

İkinci kez tekrar Belediye Başkanı seçildiği 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliğini kazanan Ahmet Uğurlu, Murat Kaya, Ramazan Tekinaslan, Mıktad Akat, Aslan Şenlik, Davut Uyan, Ercan Sarı, Cuma Baykara, Türkileri Talas, Metin Doğan Lütfi Korkmaz, Ali Fuat Yazar, Nusret Bayram, Şuayip Torun ve Meşude Ahat ile 5 yıldır Kaman’a hizmet konusunda mesai yaptıklarını belirten Başkan Erhan Talu, bu 5 yıllık mesai arkadaşlığının hatırasına teşekkür plaketi takdim ederek vedalaştı.

Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklama da bulunan Başkan Talu; “Değerli meclis üyesi arkadaşlarımla ilçemiz için son derece önemli kararların altına imzamızı attık, onlarla kentin yazgısına ortak olduk. İlçemizin yararına olan her konuda, gerek muhalefete mensup gerekse kendi partimize mensup üye arkadaşlarımın son derece uyumlu yaklaşımları ile isabetli kararlar alıp ilçemizi 5 yıl yönettik.

Belediye başkanı ve yönetimi bıraktığı eserlerle anılır, bizde meclis üyelerim ve çalışma arkadaşlarımla ilçemiz için kalıcı eser bırakmış olmanın huzuru ile görevimizi sonlandırıyoruz.

Yollar ve kaldırımlar yenilenir ama arıtma tesisimiz, belediye hizmet binamız, pazar yerimiz ve kentsel yenileme kapsamında yaptığımız çalışmalar bir kez yapılır. İşte bu çalışmaları yapmakta Kaman halkının destekleriyle tarafımıza kısmet oldu.

İlçemiz için hayati önem taşıyan konularda birlik içerisinde aldığı kararlarla şahsıma destek olan saygıdeğer meclis üyesi arkadaşlarıma çalışma dönemlerinin anısına bir jest olsun istedik, hepsine gazeteniz aracılığı ile tekrar teşekkür ediyorum,” dedi. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ceviz Kırma, Eleme ve Paketleme Projesi hayata geçiyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.