Behset Bulanık Tarım Müdürü Oldu

Kamanlı bir hemşerimizin görevlendirilmesi sevinç kaynağı oldu.

30.04.2019
747
A+
A-

İlçe Tarım Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. Eski Müdür Ömer Sevim’in Kaman’dan ve ilçe müdürlüğünden ayrılması çiftçiler üzerinde büyük sevinç yaşatırken yerine Kamanlı bir hemşerimizin görevlendirilmesi de ayrı bir sevinç kaynağı oldu.

Kaman İlçe Tarım Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak 12 yıldır çalışan Müdür Bulanık, meslekte 22’ci yılını çalışmakta. Erzurum, Bitlis ve Kırşehir merkezde görev yaptıktan sonra Kaman’a gelen Behset Bulanık, Bahçecilik ve Arıcılık dalında uzman. Bulanık, Bitlis’te çalışırken Bitlis Tarım Master Planını da hazırlayarak kendisini geliştirme fırsatını da bulmuştu.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, hemşerimiz Behset Bulanık’a yeni görevinin hayırlı olmasını diler, Kaman cevizimizin ve tarımının daha da geliştirilmesi için yoğun çalışmalarında başarılar dileriz.

KAMANLILAR KAMANLI İDARECİ İSTİYOR

Öte yandan gazetemize resmi dairelerde yaşadıkları sıkıntıları ve isteklerini belirten hemşerilerimiz, Kaman’daki tüm daire müdürlüklerinde Kamanlıları görmek istediklerini söylerlerken, “Kimse ile bir husumetimiz ve garezimiz yok ama bizim içimizden olan, bizim gibi düşünen ve bizleri anlayan yüzler görmek istiyoruz kurumlarımızda.

Kapısında bekleten, dilimizden-dişimizden anlamayan, yanlışlarımızı düzeltip bizlere doğru yolu gösteren içimizden birilerine bu makamlar layık değil mi?” diyerek siyasilere ve yetkililere seslerini bizim aracılığımızla duyurmak istiyorlar. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Esnaflar Timurhan’la devam dedi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.