Belediye Cumhuriyet Satranç Turnuvası düzenliyor

Kaman Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında ödüllü Satranç Turnuvası düzenlenecek.

20.10.2021
499
A+
A-

Kaman Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında ödüllü Satranç Turnuvası düzenlenecek.

Türkiye Satranç Federasyonu Kırşehir İl Temsilciliği ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan “Kaman Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel Satranç Turnuvası” 29-30 Ekim 2021 tarihlerinde Kaman Belediyesi Hizmet Binasındaki Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirilecek. Turnuvada sporcular; 8, 10, 14 ve 18 yaş altı 4 ayrı kategoride yarışacaklar. Turnuvaya katılmak isteyenler en geç 27 Ekim 2021 günü saat 23.00’a kadar http://kirsehir.tsf.org.tr adresinden online kayıt yaptıra bileceklerdir.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Belediye Başkanı Necati Çolak, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştireceğimiz Satranç Turnuvası etkinliğimize tüm gençlerimizi davet ediyorum. Turnuva sonunda tüm kategorilerde ilk 5 dereceye giren sporcularımıza 500 TL ile 100 TL arasında çeşitli para ödülleri ve madalya takdim edeceğiz. Bunun yanı sıra turnuvaya katılan tüm sporculara katılım sertifikasının aynı sıra tüm kategorilerin en iyi yerel ve en iyi kadın sporcularına ise ikişer kilo Kaman Cevizi hediye edeceğiz,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Domuz sayısındaki artış korkutuyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.