Belediye Meclisi gündemsiz toplandı

Kaman Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısını gündemsiz olarak gerçekleştirdi.

09.06.2021
951
A+
A-

Kaman Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısını gündemsiz olarak gerçekleştirdi.

3 Haziran 2021 Perşembe günü Belediye Başkanlık Makam Odasında bir araya gelen Melis Üyeleri bir süre belediye çalışmaları konularında sohbet ederlerken, Belediye Başkanı Necati Çolak ise Meclis Üyelerine su, doğalgaz ve yol çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

İçme suyu isale hattı çalışmalarının 1. Etabının sonuna geldiğini belirten Başkan Çolak, 2012’de projelendirilen su hattı yenileme çalışmalarının 2. Etabı için yeni imara açılan bölgeleri eklemek için yüzde 20’lik artış yapmak istediklerini belirtirken; “Ancak, maliyet artışları nedeniyle yüklenici firma proje dışı olan bu alanlarda çalışma yapmak istemiyor. Konu hakkında çalışmalarımız devam ediyor,” dedi.

Doğalgaz çalışmalarının normalde bu yıl bitirilmesinin gerektiğini belirten Başkan Çolak, KIRGAZ’ın çalışma programına göre doğalgaz çalışmalarının gelecek yıl bitirilmesini ümit ettiklerini belirtti.

Yolların durumuna da değinen Başkan Necati Çolak, alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra Karayolları ile bağlantılı olarak yolları yapmayı planladıklarını söyledi.

Öte yandan, CHP grubu Kaman’a kesimhane yapılması için önerge verdi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Gurbetçi Şenliği 11 Temmuz’da
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.