Belediye öğretmenleri unutmadı

Öğretmenler Günü dolayısıyla Kaman Belediyesi tarafından ilçemizdeki emekli öğretmenlere yönelik yemekli sohbet programı düzenlendi.

30.11.2022
767
A+
A-

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Çalışan öğretmenleri ziyaret eden Başkan Çolak, mezarlık ziyaretinin ardından emekli öğretmenlerle de yemekte buluştu.

24 Kasım Öğretmenler Günü resmi kutlama törenlerinin ardından ilk ziyareti İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İman’a yapan Başkan Çolak, daha sonra ilçemizdeki tüm okulları ziyaret ederek görevi başında öğretmenlerin günlerini kutladı.

YEMEK PROGRAMI

Öğretmenler Günü dolayısıyla Kaman Belediyesi tarafından ilçemizdeki emekli öğretmenlere yönelik yemekli sohbet programı düzenlendi.

Prof. Dr. Erkan Ahat Parkında düzenlenen programa katılan 120 civarındaki emekli öğretmenlerimiz; Belediye Başkanı Necati Çolak, öğretmen kökenli Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İman tarafından kapıda karşılandı. Yemek Programına Kaymakam Mehmet Usta’da eşi ile birlikte katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Çolak, “24 Kasım Öğretmenler Günü programımıza hoş geldiniz diyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu, liderimiz, başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş olan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, sizlerin nezdinde tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömürler diliyorum,” dedi.

Yemekte, Başkan Çolak tarafından Kaman’da en uzun süreyle görev yapan öğretmenler Nevzat Ayas ve Abidin Çağlar’a plaket hediye edildi.

Belediye tarafından güllerle karşılanan ve hasret giderme fırsatı bulan emekli öğretmenler ise böyle özel bir günde hatırlanmaktan memnun olduklarını dile getirerek, emeği geçen Başkan Çolak ve belediye yönetimi ile personellerine teşekkür ettiler. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman TSO öğrencilere 55 tablet hediye etti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.