Belediye Pazaryerini Dezenfekte Etti

Belediyeye 2 Çöp Kamyonu Daha Geldi

07.04.2020
739
A+
A-

Başkan Çolak, Pazaryerinde Satıcılar ve Vatandaşların Maske Takmak Zorunda Olduğunu Söyledi.

Kaman’da Çarşamba günleri kurulan Kapalı Pazaryeri Belediye ekipleri tarafından düzenli olarak dezenfekte edilirken, Hıfzıssıhha Kurulunun yeni kararlarının uygulanabilmesi için Belediye Başkanı Necati Çolak ve beraberindeki ilgili personel pazar alanında alınacak tedbirler konusunda inceleme gerçekleştirdi.

6 Nisan Pazartesi günü yapılan inceleme konusunda değerlendirmede bulunan Başkan Çolak, “Çarşamba günü kurulacak olan Pazar için hem vatandaşlarımızın hem de satıcıların sağlığını korumak amacıyla alınan kararlar doğrultusunda tezgâh aralarındaki mesafe, giriş ve çıkışlarda yaşanabilecek sıkışıklıkları gidermek ve Pazar alanındaki herkesin koruyucu maske takmalarını sağlamak amacıyla Zabıta personelimiz gün boyu denetimlerini sürdüreceklerdir. Alışverişe gelen ve maskesi olmayan halkımıza ise Zabıtalarımız tarafından maske verilecektir,” dedi.

Mecbur olmadıkça sokağa çıkılmamasını da isteyen Başkan Çolak, Belediye olarak tüm tedbirleri titizlikle ele alıp çalışmalarını sürdürdüklerini de belirtti.

2 ÇÖP KAMYONU DAHA GELDİ

Belediyenin araç filosuna yenilemek için ilçemize kazandırdıkları 7 iş makinesinin haricinde 2 adet Çöp Kamyonunun daha Belediye’ye teslim edildiğini belirten Başkan Necati Çolak, “20 Mart Cuma günü Belediye önünde düzenlediğimiz araç tanıtım töreninde açıkladığımız 13 metreküplük 2 tane sıfır Çöp Kamyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve Kırşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kendirli’nin katkılarıyla hibe olarak belediyemize teslim edilmiştir. İlçemize hayırlı olsun,” dedi. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Basın toplantısı gerçekleştiren Emre Demirci: “Bizim derdimiz Kaman, sevdamız Kaman…” dedi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.