Belediye’den Korona önlemleri

Kaman Belediyesi tüm ekinliklerini durdurdu, dezenfekte çalışmalarını hızlandırdı.

18.03.2020
762
A+
A-

Kaman Belediyesi, aldığı bir dizi kararla korona virüs tedbirlerini artırdı.

Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve hızla yayılan korona virüsü ile ilgili dezenfekte çalışmalarına devam eden Kaman Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 105. yıl dönümü nedeniyle organize ettiği tiyatro oyunu dahil sergi, kurs, konser gibi tüm açık ve kapalı alan etkinliklerini ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI

Belediye Başkanı Necati Çolak’ın talimatı ile ilaçlama çalışmalarını artıran Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kaman’da ortak kullanım alanları ile vatandaşın yoğun kullandığı alanlarda korona virüs önlemleri kapsamında ilaçlama ve dezenfekte çalışması yaptı.

Dünyada tedirginliğe neden olan koronavirüs tehdidine karşı ilçemizde bulunan camiler, resmi kurumlar, okullar, meydanlar, toplu taşıma araçlarının temizlenmesi çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye ekipleri, yürütülen ilaçlama çalışmaları kapsamında, özel kıyafetler giyip, maske takarak dezenfekte işlemi yaparlarken; vatandaşların hijyen kurallarına dikkat ederek bu sürece katkı sağlamalarını beklediklerini vurguladılar.

ZABITALAR DENETİMDE

Cumhurbaşkanlığı kararı ve İçişleri Bakanlığının genelgesi ile ucu açık bir şekilde ileri bir tarihe kadar kapatılan umuma açık işyerlerini denetim altına alınan Belediye Zabıta ekipleri, gıda ve temizlik malzemeleri gibi ihtiyaç maddelerinde faiş fiyat artırımı yapılmaması için de kontrollerini devam ettirmekte. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Haşmet Müdür Sivas’a atandı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.