Belediyeden Zafer Yürüyüşü ve Halk Konseri

Kamanlılar Zafer’ine Sahip Çıkmaya Devam Ediyor

03.09.2019
526
A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Kaman Belediyesi tarafından organize edilen alternatif bayram kutlamaları kalabalık bir bayrak yürüyüşü ile başladı ve Selma Geçer konseriyle sona erdi.

Türkiye Cumhuriyetimizin düşman işgalinden kurtuluşunun ve Türk Milletinin yeniden bağımsızlığa adım atmasının simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü kutlamaları kapsamında Kaman Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler akşam saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanında başladı.

Yüzlerce Kamanlının ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle katıldığı Zafer Yürüyüşü, davul-zurna ekiplerimizin seslendirdiği mehter marşlarıyla Belediye önünden Hükümet Konağına, oradan da Cumhuriyet Meydanındaki konser alanına kadar yürüyerek gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zaferi coşkusu Belediye Başkanı Necati Çolak’ın konuşmasının ardından başlayan konserle doruğa ulaştı.

İlk önce yerel sanatçıların yer aldığı konser Saat 20.00 sularında başladı. Meydana toplanan kalabalık ellerinde Türk Bayraklarıyla çalınan parçalara eşlik ederken, Halk Müziği Sanatçısı Selma Geçer’in güzel sesiyle doyumsuz bir gece yaşadılar. Etkinlikler havai fişek gösterileriyle sona erdi.

Zafer Yürüyüşü ve Konser Programına Başkan Necati Çolak’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Saadet Partisi Kaman’da atağa geçti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.