Binali Yıldırım Kaman’da halka seslendi

Binali Yıldırım’dan Kaman’ın yolların tamamlanması, Kurancılı’ya doğalgaz verilmesi ve Kaman Cevizinin donla imtihanı konularında söz alındı.

01.05.2023
1.101
A+
A-

Binali Yıldırım’dan Kaman’ın yolların tamamlanması, Kurancılı’ya doğalgaz verilmesi ve Kaman Cevizinin donla imtihanı konularında söz alındı.

Ak Parti Genel Başkan Vekili ve son Başbakan Binali Yıldırım, 14 Mayıs 2023 seçimleri kapsamında Kaman ilçemizi ziyaret etti. Yıldırım, Belediye ziyaretinin ardından Kapalı Spor Salonunda halka seslendi.

1 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 12.00’de Kaman Belediyesi önünde Belediye Başkanı Necati Çolak, Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Başkanı Seher Ünsal, İlçe Başkanı Mustafa Şahin, Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıçakcı, İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci, Ak Parti Milletvekili Adayları, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, Parti Yöneticileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

Belediye makam odasında Coğrafi İşaret sahibi Kaman Cevizi ile Kaman Besmeçi ikram edilen Binali Yıldırım, gördüğü ilgi yüzünün gülümsemesine yansırken, Belediye Başkanı Necati Çolak tarafından çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Başkan Çolak, tamamlanmak üzere olan altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların yapımı için İller Bankasından talep ettikleri paranın artırılmasını istedi. Hemen telefonunu eline alan Binali Yıldırım, Kaman Belediyesine gönderilen paranın az olduğu için artırılması talimatını canlı canlı verirken, telefonla görüştüğü kişiye ise “Kamanlıların selamı var, bana geçen yılın mahsulü Kaman cevizini yediriyorlar, bu işi halledin size de yeni mahsul Kaman Cevizi ikram edecekler” latifesinde bulunması memnuniyetle karşılandı.

Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıçakcı ise kasabasının doğalgaz talebini ve projesini dosya halinde sunarak hızlandırılması talep ederken, Belediye Meclis üyesi ve Kaman Cevizi Üreticisi Arif Göçmen ise erken donlardan etkilenen Kaman Cevizi’nin durumunu anlatarak TARSİM konusunda erken donlarla ilgili bir düzenlenme yapılmasını talep etti.

Vatandaşların şahsi sorun ve taleplerini de dinleyen Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, daha sonra Kapalı Spor Salonuna geçerek kalabalık bir topluluğa seslenerek 14 Mayıs seçimlerinde Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verilmesini talep etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kırşehir Ak Parti temayüle gidiyor

Yıldırım, Kaman mitinginden sonra yapımı tamamlanan Kırşehir Müzesinin açılışına katılmak için Kırşehir İl Merkezine hareket etti.

MİTİNGİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

https://www.facebook.com/Kamantv40/videos/225296916811482

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.