“Bizleri muhatap almayanları bizler de muhatap almıyoruz”

Kırşehir Basın Konseyinden STK ve Siyasilere ‘Basın Bayramı’ Kınaması

30.07.2019
640
A+
A-

Kırşehir Basın Konseyi (KBK), yaptığı açıklama ile 24 Temmuz Basın Bayramında, yayın kuruluşlarının yok sayılmasına tepki gösterdi.

KBK Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada; “Basın Bayramı (24 Temmuz)’da bizleri unutmayan STK Yöneticileri ve Siyasi Temsilciler bizlerde sizi unutmayacağız,” denildi.

Kırşehir Basın Konseyi tarafından yapılan basın açıklamasında şöyle denildi:

“24 Temmuz Basın Bayramında nezaketen de olsa arama teveccühünde bulunmayan siyasi partilerin temsilcileri ve STK yetkililerini basın etiği anlamında Kırşehir’de kamuoyunu bilgilendirme görevini üstlenen basın emekçileri adına kınıyoruz.

Kırşehir Basını olarak her platformda yürütmek istedikleri kampanyalarında yanlarında taraf olmadan yer aldığımız STK temsilcileri ve siyasi partilerin yetkililerinin nezaketen de olsa aramamaları bizleri ziyadesi ile üzmüştür.

Basın, her türlü yapılaşmaların önünde kamuoyunun da aydınlatılması noktasında önemli bir görev üstlenir. Bizler, hiç kimsenin kalemi olmadan kamu adına mesleğini icra eden yayın temsilcileriyiz. Bizleri muhatap almayanları bizler de muhatap almıyoruz.

İstedikleri zaman bizleri yanlarında görmek isteyenlere bizler de kapılarımızı kapatıyoruz. Bildiklerimizi en doğru şekilde kamuoyuna yine aktarmaya devam edeceğiz. Sizlerin kalemşoru değiliz. 111 Yıllık Basın bayramında bir tek cümleyi çok görmenizi kınıyoruz.” / Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kapatılan yolların durumu ne olacak?
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.