Bugün 23 Nisan, Neşe Doluyor İnsan!

Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun…

24.04.2019
1.014
A+
A-

Ulusal Egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 99. Yıldönümü ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutladık.

Ulusal Egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisinin 23 Nisan 1920’de açılışının 99. yıldönümü ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Kaman’da sadece okulların bünyesinde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk’ün “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyerek tüm dünya çocuklarına armağan ettiği, dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının geliştirilmesi ve tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunmak için her yıl coşkuyla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü kutlamaları Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin konulmasıyla başladı ve bitti. Bayram kutlama etkinlikleri ise ilköğretim okullarının bünyesinde ayrı ayrı gerçekleştirildi.

23 Nisan kutlamalarına öğretmen, öğrenci ve velileriyle birlikte hazırlanan ilçemizdeki ilkokul ve ortaokullarda kermes, halk oyunları gösterileri, rontlar, skeçler ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Resmi Program

Bayram kutlamalarına öğrenci velilerinin yanı sıra mahalle halkı da ilgi göstererek çocuklarının bayramlarına sahip çıkarlarken, ilçe protokolü Faik Güngör İlkokulunda gerçekleştirilen bayram kutlamalarına katılarak çocukların mutluluklarına ortak oldular. / İbrahim AKTÜRK

60. Yıl Şehit Hüsnü Önkal İlkokulunda çocukların 23 Nisan kutlama etkinliklerinden bir kesit…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman’da e-Sınav Merkezi kuruldu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.