Çalışanlarından Başkan Talu’ya Vefa Yemeği

Kaman Belediyesi çalışanları tarafından organize edilen bir programla belediye çalışanlarıyla Belediye Başkanı Erhan Talu vedalaştı.

27.03.2019
590
A+
A-

“Vefa Yemeği” olarak adlandırılan, yeni işe başlayanlardan tutunda 10 yıla yakın süredir birlikte çalıştığı belediye personelinden 100’ün üzerinde çalışanın katıldığı yemekli program 21 Mart 2019 Perşembe akşamı Prof. Dr. Erkan Ahat Parkındaki Otantik Cafe’de gerçekleşti.

Yemekli programın açış konuşmasını Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Özdemir yaptı. Tüm çalışanlar adına, onların hislerine tercüman olan Özdemir; “31 Mart 2009 yerel seçimlerinde Kaman halkının teveccühüyle göreve başlamış ve 2014 yerel seçimlerinde güven tazeleyerek 10 yıl ilçemize hizmet etmiş olan Erhan başkanımız bütün imkânsızlıklar ve olumsuzluklara rağmen Kaman’da birçok projeye imza atmıştır. Geriye dönüp baktığımızda, personeline karşı samimi, güler yüzlü, kucaklayıcı, kibirden uzak, bazen kızgın ama hiçbir zaman kin beslemeyen bir yönetici portresi oluşturmuştur. Erhan başkanımız, kendisine oy veren ya da vermeyen bütün personeline eşit davranmış, kendisinden önceki başkanların göreve getirdiği ve istihdam sağladığı personeli işten çıkartmamıştır. Gelecek Belediye Başkanlarından da Erhan Başkan’ın bu insan odaklı davranışlarını ve icraatlarını örnek almalarını temenni ediyorum,” dedi.

Yemeğe ailesi ile birlikte katılan Belediye Başkanı Erhan Talu, burada yaptığı duygusal konuşmasında MHP’li olmaktan gurur duyduğunu vurgularken, birlik ve beraberlik mesajları da verdi.

HELALLİK İSTEDİ

Başkan Talu konuşmasında; “10 sene uzun bir süre. Bazı hatalarımız olmuştur, ben buradan hepinizden helallik istiyorum. Yaşadığımız bu son dönemde de beni üzen arkadaşlarım oldu ama ben de onları affediyorum. Allah izin verirse görevi devrettikten sonra da Kaman’da yaşayacağım. Bazılarının çıkarttığı dedikoduları önemsemiyorum. Başka bir yere gittiğim yok. Benim toprağımda, atam da burası. Mezarlıkta yerimi de aldım, mezarımda burada olacak. Sizlerden bir tek ricam, yarın ayrıldığımda sokakta ya da başka bir yerde karşılaştığımızda, Erhan abi, Erhan amca veyahut Başkanım diye hal-hatır sormanızı isterim. Benim için en önemli hadise budur. Bu zamana kadar bunları bilerek hareket ettim. Görevi devrettikten sonra da benim çözebileceğim bir iş olduğu zaman hiç çekinmeden kapımı açabilirsiniz.”

“GÖNLÜMÜZ ÜÇ HİLALDE, YERİMİZ MHP’DEDİR”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Başkan Talu’dan Plaketli Vedalaşma

“Önümüzdeki 31 Mart’ta bir seçim var. Benim hiç kimsenin oyuna ipotek koyma gibi bir lüksüm yoktur. Ben eskiden beri Milliyetçi Hareket Partiliyim, bu süreçte de çok teklif geldi ama nerede soyunduk isek orada giyinmesini biliriz diyerek teklifleri geri çevirdim. Ben ülkücüyüm, tabi ki kırıldığımız ve üzüldüğümüz konularda vardır ama onlar bir tarafa bizim gönlümüz üç hilalde, yerimiz MHP’dedir. Yerimiz yurdumuz bellidir, bunu herkes böyle bilsin,” dedi.

Konuşmalarından ardından günün anısına Başkan Talu’ya bir dörtlükle seslenen kıdemli belediye personeli Recep Yumuşak tarafından plaket ve kol saati takdimi yapılırken, yemek yapılan uzun soluklu sohbetlerin ardından geç saatlerde sona erdi. / Muzaffer AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.