Can Ballı 4. kez güven tazeledi

Yeşil Kaman 10 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Can Ballı, hafta sonu gerçekleştirilen kongrede 4. kez üst üste başkan seçilerek güven tazeledi.

25.08.2021
1.256
A+
A-

Yeşil Kaman 10 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Can Ballı, hafta sonu gerçekleştirilen kongrede 4. kez üst üste başkan seçilerek güven tazeledi.

75 üyeye sahip Sınırlı Sorumlu Yeşil Kaman 10 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 21 Ağustos 2021 Pazar günü Sanayi Sitesinde bulunan binasında gerçekleştirilen seçimli kongreye kamyoncu esnafının yanı sıra İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci ve Zahireci Esnafları da katıldı.

2012, 2015 ve 2018 tarihlerindeki kongrelerden de başarıyla çıkan Kooperatif Başkanı Can Ballı, tek aday olarak katıldığı bu kongreden de 4. kez güven tazeleyerek yeniden 3 yıllığına Başkan seçildi.

Divan Başkanlığını Dede Yaman’ın, Kâtip Üyeliklerini ise Sefa Yayla ile Hacı Tekeli’nin yaptığı kongre sonucunda Can Ballı Başkanlığındaki Kooperatif yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Üyeleri; Can Ballı, Haydar Sayım, Halil Dede Yaman, Serhat Akat, Ercan Demirci, Murat Şen ve Mehmet Tekeli.

Denetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Tekeş, Sefa Yayla ve Halil Çavuş.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak ilçemizin tek Taşıyıcılar Kooperatifi Kongresinin kamyoncu esnafımıza ve ilçemiz ekonomisine katkı sağlaması temenni eder, yeni seçilen ekibe görevlerinde başarılar dileriz. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Başkan Çolak, Avukatlar gününü kutladı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.