Çayıralan Esnafspor: 2 – Yeşil Kamanspor: 1

Üçüncü maçında ilk golünü atan Yeşil Kamanspor, Yozgat’tan yine eli boş döndü.

17.11.2021
814
A+
A-

Üçüncü maçında ilk golünü atan Yeşil Kamanspor, Yozgat’tan yine eli boş döndü.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü Grup’ta mücadele eden takımımız Yeşil Kamanspor, ligin üçüncü haftasında 14 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Yozgat deplasmanında Çayıralan Esnafspor karşılaşmasından umduğunu bulamadı. İlk yarıyı 2-0 mağlup tamamlayan takımımız Yeşil Kamanspor, ikinci yarıda 78’inci dakikada Mustafa Göktuğ Aras’ın attığı golle skoru 2-1 yaptı, ancak eli boş döndü.

Hakem Serkan Yücel, Yardımcı Hakemler Ahmet Kotan, Uğur Gül ve Ömer Yaşa ile Gözlemci Genen Özgen’in yönetiminde oynanan ve 8 sarı kartın çıktığı karşılaşmada sahasında ilk galibiyetini alan Çayıralan Esnafspor, 3 puanını alarak grupta 5’inci sıraya yükseldi. Takımımız Yeşil Kamanspor ise ne yazık ki 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu -5 averaj ve 1 puanla ligin sondan ikinci sırasında yani 8’inci sırada yer bulabildi.

4. hafta karşılaşmasında 21 Kasım Pazar günü ise Yozgatspor 1959 takımını evimizde ağırlayacağız. Gurubumuzun 6’ıncı sırasında yer alan ve 1 puanı bulunan Yozgatspor 1959 karşısında mutlak bir galibiyetle 3 puanı beklediğimizi hatırlatarak takımımızı uyarıyoruz. / İbrahim AKTÜR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  İnancın ve azmin zaferi, Cevizspor lider
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.