Ceviz Festivali 5-6 Ekim’de

Ceviz Kültür ve Sanat Festivali için hazırlık çalışmaları başladı.

03.07.2019
562
A+
A-

Ceviz Kültür ve Sanat Festivali için hazırlık çalışmaları başladı.

Kaman Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 28.si gerçekleştirilecek olan Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali için hazırlık çalışmaları başladı.

2 Temmuz Salı günü saat 14.00’de Kaman Belediyesinin üst katındaki Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Necati Çolak ile birlikte Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıcakcı, Kaman MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Çelik, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Gazetemiz Sahibi Muzaffer Aktürk ve Gazetemiz Köşe Yazarı Araştırmacı Yazar Mümtaz Boyacıoğlu katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Necati Çolak, “Festivalimizi Kaman’ımıza yakışır ve tüm halkımızı kucaklayacak şekilde daha güzel nasıl yapabiliriz diye sizlerin görüş ve önerilerini almak amacıyla bu toplantıyı düzenledik. Umarım amacına uygun bir şekilde güzel ve mantıklı fikirler geliştirerek ilçemizin ve meşhur Kaman cevizimizin pazar payını artırma noktasında hep birlikte adım atmış oluruz,” dedi.

Daha sonra Belediye Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan taslak program üzerinde katılımcılar tarafından madde madde görüş ve öneriler dile getirildi. Alınan öneriler ve yapılacak olan hazırlıklardan sonra bu ay içerisinde yeniden bir araya gelecek olan kurulun festival programını belirlemesi beklenmekte. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Gölde Balık Ölümleri Korkutuyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.