Ceviz Festivali hazırlıkları devam ediyor

Yarışmaya katılmak isteyenler 5 Ekim 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Kaman Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmet Müdürlüğüne müracaat edebilecek.

31.08.2022
1.334
A+
A-

Kaman Belediyesi tarafından bu yıl 8-9 Ekim tarihlerinde 31’incisi gerçekleştirilecek olan Kaman Ceviz, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ödüllü yarışmalar düzenlenecek.

Dünyaca ünlü Kaman Cevizimizin pazar payının artırılması, ilçemizin tanıtımı ve sosyal hayatın canlandırılması amacıyla Kaman Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek etkinlikler için Belediye Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından festival hazırlıkları hummalı bir şekilde devam ettirilmekte.

Kaman ve Ceviz Konulu çeşitli Ödüllü Yarışmaların yapılması planlanan bu yıl ki 31. Kaman Ceviz, Kültür ve Sanat Festivalinde Ulusal Bilek Güreşi ve Satranç Yarışmaları da organize edilecek.

Festivalimizin olmazsa olmazlarından olan En İyi Ceviz Bahçesi, En İyi Ceviz, En İyi Cevizli Baklava Yarışmalarının yanı sıra Ses Yarışması ile Kaman ve Ceviz Temalı Şiir Yarışması da gerçekleştirilecek.

Dereceye giren ilk üç yarışmacıya çeşitli ödüllerinin yanı sıra para ödülü de verilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler 5 Ekim 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Kaman Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmet Müdürlüğüne müracaat edebilecek. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Mart kapıdan baktırdı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.