Ceviz Festivali yarışma müracaatları başladı

Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivalimizin daha geniş kitlelere ulaşa bilmesi ve halkın da etkinliklerde yer alması için düzenlenen ödüllü yarışmalar için müracaatlar başladı.

Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivalimizin daha geniş kitlelere ulaşa bilmesi ve halkın da etkinliklerde yer alması için düzenlenen ödüllü yarışmalar için müracaatlar başladı.

Kaman’da bu yıl 8-9 Ekim 2022 tarihlerinde iki gün olarak planlanan 31. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali hazırlık çalışmaları tamamlanmak üzere. Festival etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Kaman ve Ceviz Temalı yarışmalar için son müracaat tarihi 5 Ekim Çarşamba günü olarak açıklandı.

ŞAHSEN MÜRACAAT

Kaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen hazırlıklar kapsamında; En İyi Ses Yarışması ile En İyi Kaman ve Ceviz Temalı Şiir Yazma Yarışmasında 1’inciye 2 Bin TL, 2’inciye Bin TL ve 3’üncüye 700 TL para ödülü verilecek.

Kaman’da ceviz üretimini desteklemek için yapılan En İyi Ceviz Bahçesi, En İyi Ceviz ve En İyi Cevizli Baklava yarışmalarında da dereceye girenleri büyük ödüller beklemekte.

En İyi Ceviz Bahçesi Yarışmasında 1’inciye 100 kilogram Gübre, 2’inciye 50 litre Mazot ve 3’üncüye Zirai İlaç; En İyi Ceviz Yarışmasında 1’inciye 2 Bin TL, 2’inciye Bin 500 TL ve 3’üncüye Bin TL para ödülü ile En İyi Cevizli Baklava Yarışmasında 1’inciyeElektirkli Süpürge ve 2 adet Halı, 2’inciye Ütü ve 2 adet Halı ve 3’üncüye 2 adet Halı ödülü verilecek.

Yarışmalara müracaatlar 5 Ekim 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Kaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne şahsen yapılacak.

ONLİNE MÜRACAAT

Öte yandan, festival kapsamında Ulusal Satranç ve Bilek Güreşi turnuvası yapılacak. Satranç turnuvasına katılmak isteyenler Türkiye Satranç Federasyonu’nun Kırşehir İl Temsilciliği (http://kirsehir.tsf.org.tr/ ) internet adresinden Turnuva Kayıt butonuna basarak açılan sayfadan işlemlerini yaptırabilecek. Bilek Güreşi Yarışmasına ise lisanslı sporcular müracaat edebilecekler. Dereceye girenlere ise madalya ile birlikte çeşitli hediyelerde takdim edilecek. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ziraat Odaları Borçların Ertelenmesini İstedi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.