Cevizspor umduğunu bulamadı

Takımımız Kaman Ceviz Spor, 12 Mart Cumartesi günü Mucur Stadında karşı karşıya geldiği Amatör Ligin Lideri Mucur Gücü Spor karşısında 8-0 gibi skorla mağlup oldu.

16.03.2022
907
A+
A-

Kaman ilçemizin ikinci takımı olarak “Kaman Ceviz Spor Kulübü Derneği” adıyla 2022 Ocak ayında kurulan ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından “Kaman Ceviz Spor” adıyla tescillenerek Kırşehir 1. Amatör Küme Futbol Liginde 9 haftadır mücadele eden takımımız Kaman Ceviz Spor, ligde umduğunu bulamazken son haftaya da sonuncu olarak girdi.

9 Mart Çarşamba günü 8’inci hafta karşılaşmasında kendi sahasında konuk edeceği Yedigül Spor’un 6’ıncı haftadan itibaren ligten çekilmesi nedeniyle hükmen galip sayılarak 3 puanın sahibi olan takımımız Kaman Ceviz Spor, 12 Mart Cumartesi günü Mucur Stadında karşı karşıya geldiği Amatör Ligin Lideri Mucur Gücü Spor karşısında 8-0 gibi skorla mağlup oldu.

Ligin 10’uncu ve son karşılaşmasını averajla önde olan Çiçekdağı Belediye Spor ile 19 Mart 2022 Cumartesi günü Saat 14.00’de Kaman İlçe Stadyumunda yapacak olan takımımız Kaman Ceviz Spor ligde kalma mücadelesi verecek. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman Ceviz Spor ilk resmi maçına çıktı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.