CHP Meclis Üyeleri Ak Partiye geçti

CHP Meclis Üyeleri Bayram Kaman ve Timur Zorlu, 24 Ocak Pazartesi günü öğleden sonra partilerinden istifa ederek Ak Partiye geçti.

26.01.2022
1.046
A+
A-

Kaman Belediyesinin CHP’li iki Meclis Üyesi partilerinden istifa ederek Ak Partiye geçti.

CHP Meclis Üyeleri Bayram Kaman ve Timur Zorlu, 24 Ocak Pazartesi günü öğleden sonra partilerinden istifa ederek Ak Partiye geçti.

Ak Parti Kaman İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu’nun sosyal medyadan paylaştığı video ile gündeme gelen istifa ile ilgili Meclis Üyelerinden bir açıklama yapılmadı.

Ak Parti Kaman İlçe Başkanlığında Belediye Başkanı Necati Çolak, İlçe Başkan Yardımcıları Ercan Demirci ve Fehmi Bakkal ile Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Hacı Erdal Özdemir’in hazır bulunduğu törende İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu tarafından Meclis Üyeleri Bayram Kaman ve Timur Zorlu’ya Ak Parti rozeti takıldı.

Bu istifalardan sonra 15 sandalyeli Kaman Belediyesi Meclis dağılımında ise dengeler değişti. 2 ismin Ak Parti’ye geçmesi ile Ak Parti 10 Meclis Üyesine ulaştı. MHP’nin Belediye Meclis Üyesi 3’te sabit kalırken, 4 üyesi bulunan CHP’nin ise hem Meclis Üyesi sayısı 2’ye düştü hem de meclis sıralamasında 3’üncü parti durumuna geriledi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Başkan Çolak, iş insanları misafir etti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.