Daimi Encümen Demirci, Köylerimizin sorunlarını çözüyoruz

Kaman İl Genel Meclis Üyesi Daimi Encümen Emre Demirci, köylerimizin kalkınması ve yaşanabilir yerler olması için çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

09.07.2019
564
A+
A-

Kaman İl Genel Meclis Üyesi Daimi Encümen Emre Demirci, köylerimizin kalkınması ve yaşanabilir yerler olması için çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

SÜT TOPLAMA BAŞLADI

Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci, gazetemize yaptığı açıklamasında köylerimizin ticari olarak kalkındırmak, süt hayvancılığını teşvik etmek için Kırşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin yerinde süt toplamak amacıyla başlattığı Süt Tankları Projesine İl Özel İdaresi olarak gerekli bütün desteklerin verildiğini söyledi.

Hali hazırda Bayramözü, Ömerhacılı ve Hamit Köylerimizde süt toplama işlemlerinin başladığını belirten ve kısa süre sonra da Kargın Yenice Köyünde kurulmakta olan süt toplama tankının hizmete gireceğini söyleyen Daimi Encümen Emre Demirci; “İl Genel Meclisi olarak hedefimiz köylerimizi ticari olarak kalkındırmanın yanı sıra yaşanabilir ve göç alan yerler konumuna getirmektir,” dedi.

ARAZİ YOLLARI DÜZELTİLDİ

Hasat mevsimi ve bağ bahçe işlerinin daha rahat sürdürülmesi amacıyla İl Özel İdaresi olarak Kaman ilçemize bağlı 50 köy ve Kurancılı Kasabamızın tüm arazi yollarının vatandaşların talepleri doğrultusunda koordineli bir şekilde gerçekleştirildiğini belirten Demirci, “Arazi yollarımızın düzeltilmesi sırasında araç ve ekipman desteğinde bulunan Kaman Belediye Başkanımız Sayın Necati Çolak’a ve çalışmalara mazot desteği sağlayan ve köylerimizin talepleriyle ilgilenen Kaman Ziraat Odası Başkanı Sayın Çetin Gökalp’e tüm köylülerimiz ve çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum,” dedi.

KÖYLERE 100 BİN TL

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde yeni seçilen ya da güven tazeleyen köy muhtarlarının bakım, onarım ve tadilat taleplerinin karşılanabilmesi için İl Özel dairesinden 100 Bin TL kaynak sağladıklarını da söyleyen Daimi Encümen Emre Demirci; “Söz verdiğimiz gibi köylerimizin tüm sorunları ile yakından ilgilenerek sorunların giderilmesi konusunda mesai gözetmeksizin çalışmalarımıza devam edeceğiz,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ziraat Odası Başkanlığına Çetin Gökalp Seçildi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.