Deniz Sanat Merkezi hizmete girdi

Müzik öğretmenleri Barış ve Ezgi Yüce’nin babası Necdet Top tarafından kurulan Deniz Sanat Merkezi hizmete girdi.

19.06.2019
1.011
A+
A-

Müzik öğretmenleri Barış ve Ezgi Yüce’nin babası Necdet Top tarafından açılan ve ilçemizdeki müzik öğretmenlerinin gözetiminde Bağlama, Gitar, Keman, Piyano ile bir dans ve fitness programı olan Zumba Kurslarının yanı sıra her türlü müzik aleti ve aksesuarlarının satışının gerçekleşeceği Deniz Sanat Merkezinin ilçemizdeki sosyal hayata yeni bir soluk getirmesi beklenmekte.

13 Haziran 2019 Perşembe günü saat 11.00’de yapılan açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. Yeni Mahalle Atatürk Caddesi Erkan Ahat Parkı Karşısı Şifa Plazanın 1. Katında hizmete giren Deniz Sanat Merkezinin açılış kurdelesini Kaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sinan Timurhan yaptı.

Açılış sonrasında Sanat Merkezindeki kurs odalarını gezen davetliler, satışı yapılan müzik aletlerini de inceleme ve deneme fırsatı buldular.

KAYMAKAM GİRGİN ZİYARET ETTİ

Yoğun programı nedeniyle açılışa katılamayan Kaymakam Murat Girgin ise daha sonra Matematik Öğretmeni eşi Zeynep Girgin ile birlikte merkezi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Saz çalma merakı olan Kaymakam Girgin, merkezin ilçemizde önemli bir sosyal eksikliği kapatacağını söyledi.

Yeterli talep toplanması halinde Güzel Sanatlar Liseleri, Konservatuar ve Bilim Sanat Merkezleri sınavları için hazırlık kursları da açılacağını belirten işletmeci Necdet bey, “Kayıtlarımız devam etmekte olup oluşturulan sınıflarımızda da kurslarımız başlamıştır. Sanat merkezimizin açılışına gelip bizi onurlandıran Sayın Kaymakamımız Murat Girgin ve eşi Zeynep Girgin’e, Milli Eğitim Müdürü Sayın Halil İman’a, Yenihayat Ortaokulu Müdürü Sayın Murat Keskin’e, diğer kurum müdürlerine, değerli meslektaşlarıma, desteğini esirgemeyen dostlarıma ve öğrencilerime, güzide Kaman halkımıza ve de Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanımız Sinan Timurhan’a teşekkürlerimi bir borç bilirim,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Sayı 963 Sayfa 1
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.