Denizbank ile TSO Kredi Protokolü İmzaladı

Kaman TSO Üyelerine 50 Bin TL’ye kadar düşük maliyetli kredi kullandırılacak.

29.04.2020
790
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) “Nefes Kredisi” projesi kapsamında katılımcı banka olan Deniz Bank’ın Kaman Şubesi ile Kaman Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) arasında Kredi Protokolü imzalandı.

Kaman TSO Başkanı Yakup Eğri ile Deniz Bank Kaman Şube Müdürü Haşmet Yüceer arasında 28 Nisan Salı günü sosyal mesafe kuralları gözetilerek gerçekleştirilen protokol imzasıyla birlik oda üyelerine 50 Bin TL’ye kadar düşük maliyetli kredi kullandırılacak.

Nefes Kredisi hakkında açıklamada bulunan Oda Başkanı Eğri, “Üyelerimiz odamızdan alacakları faaliyet belgesi ile Denizbank Şubesine başvuracaklardır. Vergi, SGK Borcu Yoktur yazısı istenmeyecek, 50 bin lira kredi için 150 TL banka masrafı dışında ek masraf olmayacak, KGF kefaleti için mevzuat gereği yüzde 0,75 komisyon alınacak,” dedi.

Deniz Bank Kaman Şube Müdürü Haşmet Yüceer ise üçüncü kez yer aldıkları TOBB öncülüğünde hayata geçirilen Nefes Kredisi ile ilgili şunları söyledi: “Bankamız, bu hassas süreçte elini tekrar taşın altına koyarak, TOBB ve KGF desteğinde yıllık yüzde 7,5 faiz oranı ile kredi kullandırıp, KOBİ’lere nefes aldıracak. Kredinin, 2020 senesinde 6 ila 8 ay anapara ve faiz ödemesi olmayacak, geri ödemesi ise 2021’de aylık eşit 12 taksitle yapılacaktır.” / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman’daki ceviz bahçelerinde dikim, budama ve aşı kalemi alma dönemi başladı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.