Devlet Hastanemiz Bakanlık tarafından Örnek gösterildi

Kaman Devlet Hastanesi, hasta memnuniyeti amacı ile “TDL Odalarında Mutlu Doğum” projesi uygulamasıyla Sağlık Bakanlığı tarafından Örnek Hastane gösterildi.

10.03.2021
1.078
A+
A-

Kaman Devlet Hastanesi, hasta memnuniyeti amacı ile “TDL Odalarında Mutlu Doğum” projesi uygulamasıyla Sağlık Bakanlığı tarafından Örnek Hastane gösterildi.

Sağlık Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan Kamu Hastaneleri İyi Uygulama Örnekleri Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Bölümünde yer alan duyuruda; “Kaman Devlet Hastanesi tarafından, hasta memnuniyeti amacı ile TDL (Traway, Doğum, Loğusa) odalarımızın mutlu doğum odaları şeklinde oluşturulmaya başlanmıştır. Uygulama ile hasta memnuniyeti  konusunda verimlilik ve etkililik sağlanmıştır. Örnek uygulama tüm genel hastane grubundaki sağlık tesisleri için uygulanabilir özelliktedir,” ifadelerine yer verildi.

Edinilen bilgiye göre, Kaman Devlet Hastanesi tarafından gebelerin doğum korkularının azaltılması, hasta ve yakınlarının memnuniyetinin artırılması amacıyla “TDL Odalarında Mutlu Doğum” konulu başlatılan çalışma başarıya ulaşmış.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Başhekim Dr. Kamil Özdemir, “Uygulamamız ile hasta ve hasta yakınlarının memnuniyeti konularında verimlilik sağlanmış olup Hastanemiz, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından TDL (Traway, Doğum, Loğusa) Odalarında Mutlu Doğum konulu çalışma ile iyi uygulamalarda örnek hastane olarak gösterilmiştir,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Gelin Bu Cenazeyi Hep Birlikte Kaldıralım
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.