Diyetisyen Deniz Güzey Özel Musa Gül Hastanesi’nde Göreve Başladı

Sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme ile mümkündür, ilkesiyle hizmetlerine devam eden Özel Musa Gül Hastanesi’nde Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Deniz GÜZEY danışan kabulüne başladı.

04.04.2023
533
A+
A-

Sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme ile mümkündür, ilkesiyle hizmetlerine devam eden Özel Musa Gül Hastanesi’nde Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Deniz GÜZEY danışan kabulüne başladı.

Özel Musa Gül Hastanesi’nin sağlık sektöründe kaliteli hizmet sunduğunu, böyle bir kurumun kadrosunda yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Dyt. Deniz GÜZEY, Beslenme ve Diyetetik Uzmanı olmanın hayallerini küçük yaşlarda kurmaya başladığını bildirerek açıklamalarda bulundu.

Diyetisyen Deniz GÜZEY, “Çocukluğumdan itibaren mutfağa olan ilgim nedeniyle insanların mutfaklarına küçük dokunuşlar yaparak hayatlarına dokunmak istedim. Bu nedenle diyetisyenlik mesleği benim için her zaman işten daha fazlası oldu.

Diyet yapmanın sağlıklı beslenmenin bir zorluk olduğuna değil aksine mutluluk olduğunu düşünenlerdenim. Sağlıklı beslenmeyi keyifli hale getirirsek bunu sürdürmek o zaman mümkündür.

Her şeyden önemlisi insanların motivasyonu ve danışanlarımın görüşmeler sonrasında mutsuz olmasından ziyade hafifleyerek çıkmaları için uğraşıyorum. Diyette yasak yoktur, ama miktarlar çok önemlidir. Sağlıklı ve yeterli bir beslenme bizi hem mutlu eder hem de bedenen daha zinde yapar. İstediğim ilk şey ‘hiçbir şey yiyemiyorum, aç kalıyorum’ cümlelerinin dışında, ben beslenmeyi öğrendim, artık ne yapacağımı biliyorum diyerek ayrılmalarıdır,” dedi

“2020 yılında Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden üstün onur öğrencisi olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim süresince Erciyes Üniversitesi Fakülte Hastanesi, Çocuk Hastanesi onkoloji, nütrisyon, poliklinik, dâhiliye bölümlerinde ve Erciyes Üniversitesi personel, öğrenci ve hastane yemekhanelerinde kurum beslenmesi üzerine stajlarımı tamamladım. Daha sonrasında WATB Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde danışmanlık hizmeti vermeye başladım. Şimdi ise Musa Gül ailesinin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duymaktayım,” diyen Diyetisyen Deniz GÜZEY; açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Çıktığım bu yolda her yeni başlangıç ve yeni yol arkadaşlarımın hayatlarına dokunabilmek, hastalıkların önlenmesi ve sürdürülebilir beslenmeyi aşılamak ve sağlıklı yaşamlarına katkı sunduğum bedenleriyle barışık gülümseyen yüzler görmek için çok heyecanlıyım.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Özel Musa Gül Hastanesinde Böbrek Taşı Kırma Ünitesi Hizmete Girdi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.