Doğalgaz çalışmaları yeniden başlıyor

Başkan Çolak: “2021 yılının ilk yarısında Kaman’da doğalgaz verilmeyen yer kalmayacak,” dedi.

03.06.2020
696
A+
A-

Başkan Çolak: “2021 yılının ilk yarısında Kaman’da doğalgaz verilmeyen yer kalmayacak,” dedi.

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, ilçemizdeki doğalgaz çalışmalarının bu ay içerisinde yeniden başlayacağını açıkladı.

Doğalgaz çalışmaları konusunda KIRGAZ’dan bilgi aldıklarını söyleyen Başkan Çolak, KIRGAZ’ın bu ay içerisinde önceden belirlenen toplam 130 cadde ve sokakta altyapı çalışmasına başlayacağını vurguladı.

Konuyla ilgili makam odasında bir basın açıklaması yapan Çolak’ın verdiği bilgiye göre, KIRGAZ’ın alt yapı çalışmaları yapacakları bölgeler ise Hacıpınar Mahallesinde 43, Orta Mahallede 30, Sarıuşağı Mahallesinde 28, Çiftlikli Mahallesinde 17, Gaffar Mahallesinde 11 ve Ziyarettepe Mahallesinde ise 1 cadde ve sokakta doğalgaz döşeme çalışmaları yapılacak.

Kaman ilçe genelinde doğalgaz çalışmalarının 2021 yılının ilk yarısında tamamlanmasının hedeflendiğini de söyleyen Belediye Başkanı Necati Çolak, Kaman halkına hayırlı olması temennisinde de bulundu.

Kaman’a doğalgaz verilmesi için 28 Mayıs 2014 tarihinde başlatılan çalışmalar 2017 yılı sonunda vuslata ermişti. Yaşanan meşakkatli sürecin ardından 8 Ocak 2018 Pazartesi günü düzenlenen törenle Kaman ilçemizde ilk doğalgaz yakımı gerçekleştirilmişti. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Aydın Akpınar, Kaman’da ziyaretler gerçekleştirdi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.