Ege artık milli sporcu

Şampiyonumuz Vekil Ege Keten ilk milli karşılaşmasında kendini kanıtladı

07.09.2022
1.192
A+
A-

Şampiyonumuz Vekil Ege Keten ilk milli karşılaşmasında kendini kanıtladı

Güney Kıbrıs’ta gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonasında ilk kez milli forma giyerek ülkemizi temsil etme hakkı kazanan şampiyon hemşerimiz Vekil Ege Keten, Trap Genç Erkekler Kategorisinde takım olarak ülkemize bronz madalya kazandırdı.

Aslen Savcılı Büyükoba Köyümüzden hemşerimiz Turgay Keten’in oğlu olan ve bu yıl Mayıs ayında Milli Takım kadrosuna katılmaya hak kazanmıştı. 16 yaşındaki Vekil Ege Keten, 24 Ağustos – 2 Eylül 2022 tarihleri arasında Güney Kıbrıs’ın Larnaca kentinde düzenlenen Plak Atışları Avrupa Şampiyonasında Trap Genç Erkekler Takım müsabakasında ilk milli takım heyecanını yaşadı. Ali Emre Güray’ın çalıştırıcılığında takım arkadaşları milli sporcularımız Süleyman Güvercin ve Erdoğan Akkaya ile birlikte atış yapan Ege, takım olarak üçüncü oldular.

Bu sonuçla ülkemize Genç Erkekler Kategorisinde bronz madalya kazandıran Ege Keten, 20-25 Eylül tarihlerinde Kazakistan’da düzenlenecek Dünya Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Kaman ve Kırşehir’in sahip çıkmadığı genç şampiyonumuz Vekil Ege Keten, Huğlu Spor Kulübü lisansı ve sponsorluğunda yarışmalara katılarak ülkemizde ve dünyada Konya ilinin adını duyurmakta. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman Cevizspor, şampiyonluğa gidiyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

  1. Murat Zobu dedi ki:

    Ege Keten i yürekten kutluyorum gurur duyuyorum.Kırsehir in bir insanı olarak onca anlatmamıza gayretimize rağmen ona sahip çıkamamak beni çok üzüyor.olsun Ege herkesi utandırıyor.yolu şansı bahtı açık olsun